|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 7172737475 76> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА ПОЛИТИКА ГО ПОДДРЖУВАМ
ЗА ЕКОНОМИЈА СЛАБО |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas da, ama koga citam vakvi raboti nesto ne mi ejasno
Ја губи ли Македонија поддршката од Словенија? |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne samo shto ja gubi podrshkata, nego ja gubi doverbata..........toa e ushte polosho.
A, shtom se izgubi doverbata se gubi SE. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka Grujo poleka prestanuva i sam na sebe da si veruva
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А вие мислите дека Гујо ги смислува гафовите и високоумните изјави.Па тука е фамилијата, инаку зошто бега од дуели - не е рамен на било кој политичар и се плаши од своето незнаење, тоа барем му е јасно на секој. Значи да не види народецов дека КРАЛОТ Е ГОЛ!. Изменето од marsovec - 02.Јуни.2010 во 14:54 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека ја губи, има еден мудар збор од Григор Прличев, додека во себе имаме дел од Византиската подмуклост и дволичност....... Очигледно е дека некој лаже, мачка очи и веруваат само оние кој што сакаат да го слушнат тоа и да им се "наполни" егото ... за останатите незнам.. |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште малку и рогови ке му израснат, мавајки се со глава во ѕид... јака политика!! |
||
Homo homini lupus est...
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МУ ВЕРУВАМ НА ГУЈО НА СИТЕ ПРОПАГАНДНИ ЛАГИ И ИЗМАМИ!. А и верувам дека ќе ја разгради државата - како што почнал - добро му оди!. |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Homo homini lupus est...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека станав досадна со моето објаснение и дека пак ке ги налутам “опозиционерите’ ама јас останувам на ставот дека нему му верувам, ама не и на тие околу него, па и подолу...и подолу. Банален пример, маките што произлегоа од интенцијата МОЖНОСТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СИТЕ. Еве сега што се откри државниот инспекторат
Брана за беззаконието на факултетите И најстрашното е што она што го велам постојано се потврди Најдобар пример дека и власта не само што го толерирала туку и ги форсирала сомнителните факултети е тендерот на кој „победи“ Бизнис-академијата „Смилевски“, која, замислете, воопшто не го исполнува условот за постоење - нема банкарска гаранција, а била избрана од Владата да ги рангира и да врши евалуација на државните универзитети! Има ли поголема навреда и апсурд. Тоа е како неписмен човек да го оценува степенот на писменост на некој познат и потврден писател, на пример. И, згора на се', за оваа зделка, со одлука на поранешниот министер за образование, добиле 160.000 евра од буџетот! |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаењето е сила - знаењето е моќ |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
MisterSk
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Му верувам на Никола Груевски!
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе денес на никого не се верува...како може да верувам на политичар
Се сложувам со некои негови постапки..ама да му верувам |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница <1 7172737475 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |