|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммм... само задоволително... не се прифаќа ништо под одлично... ќе морам да се потрудам да го достигнам тоа....
мислам дека го заборавив најбитното... согласност од страна на партнерката... и максимална нежност од страна на партнерот... барем додека не се случи целосното уживање... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Еве уште еден доказ..дека си партнер..што се труди
да ја задоволи партнерката....
ова .... максимална нежност..... посебно ми се допадна .....
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е факт во врска со аналниот секс... ако ја нема таа нежност ќе се случи болка и кај двајцата партнери, и на крај ќе биде целосен неуспех.... а се започнало со огромна желба кај нив...
а што се однесува до партнер што се труди, тоа некако ми е од секогаш... максимално задоволство, за да има и следен пат, и следен... и да остане запаметено... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....абе НРГ...пак поцрвене
што се однесува на темава... рано наутро една колешка ме здрма убаво...ми вика сакам анален...дечко ми не сака ...пааа..јас не знаев дека постојат и такви ...машко што не сака анален |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste li za shupcenje kje filozofirate
eeeeeeeeej |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima... moze tipot imal loso iskustvo prethodno... u princip postojat 2 fantazii vo vrska so sexot koi maskite gi preferiraat... analen sex i ejakuliranje vo ustata na partnerkata.... procentot kazuva deka tie 2 situacii se najbarani od strana na maskata populacija... a sto se odnesuva do crveneenje, znaes deka toa mi e redovna praksa... |
|
|
|
Fleksii
Група Регистриран: 02.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne deka zenite ne sakaat analen sex.
Nesakam da kazam ama za analen sex i xigiena treba Sakam da potenciram da napravat klistacija ili klistiranje Kako sakate. Ne deka Zenite nesakaat analen sex tuku nesakaat da pravat klistacija odnosno citenje na crevata od nepotrebni materii _ _ _ _ _ . STo e mnogu delikatno Za da ne se sluci nekoja nepotrebna situacija , treba xigiena Изменето од Fleksii - 02.Јуни.2010 во 20:36 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма...баш ништо
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema so da mislam
Samo treba da se raboti |
|
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NRGMKD kaza sve od muski aspekt-absolutno tocno! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
6 пози за анален секс! > Поза 1
Аналниот секс е многу пријатен и може да се практикува во повеќе од една поза. Најчеста поза за анален секс е doggy stile, во која жените се на сите четири нозе и мажот навлегува од позади. Ако ова е единствената поза која ја практикувате за анален секс, тогаш можеби време е да пробате нешто ново. > Поза 2 Аналниот секс, партнерите можат да го изведат на следниот начин, жената на коленици да лежи на креветот, навалена напред, за едноставно користење и ефикасноста на перниците, мажот е зад неа. > Поза 3
Оваа поза е изведена од мисионерската. Мажот е горе и нозете на партнерката ги подигнува на неговите рамена. Како резултат на тоа, нејзиниот задник е, исто така, покренат, и тој има непречен влез во анусот. Ова е добра поза за двојки кои за време на сексот сакаат да се гледаат во очи и да гледаат дека партнерот ужива. Од таа поза можете да се превртите на другата страна, а да не ја прекинете пенетрацијата.
Наместо партнерката да ги стави нозете на рамената на партнерот, може да ги свитка, така што телото на партнерот ќе биде потпрено на нејзините свиткани нозе. Оваа поза ја изведувате така што жената е на работ од креветот или каучот , а мажот е клекнат пред неа.
Аналниот секс предизвикува големо задоволство и ако партнерката е легната на креветот со нозете малку подраширени, со цел да се олесни пенетрација на партнерот. Партнерот може малку да ги собере нозете поради полесно и појако пенетрирање. > Поза 6
Кога за време на аналниот секс жената е горе, таа сама може да го контролира темпото и силата, која се препорачува, ако првпат се обидува на анален секс. Значи оваа поза се врши на начин што мажот лежи на грбот и ги раширува нозете. Партнерката со нејзиниот грб е свртена кон него и нозете и се свиткани внатре во неговите со цел за време на сексот полесно да се менува горе и доле. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анусот треба добро да се разработи и припреми за таков надворешен шок оти е створен нештата да излегуваат од него а не да влегуваат. За тие што сакаат да пробаат а немаат претходно искуство, може подобро е да се снабдат со некои од оние секс-играчки за анална стимулација кои имаат умерен величина и должина прво и многу внимателно да ракуваат со нив. Така барем првично ќе знаат како се чувствуваат во врска со тоа и дали им годи. Многу често женските го поврзуваат чувството со запек или како секој момент дека ќе се покакаш. И некој член го спомна клистирањето како метод на прочистување на аналниот отвор што е апсолутно во право. Сите знаеме за што служи дебелото црево и што се има во него, а богами ни миризбата не е пријатна кој сака нека збори. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум еден од тие машки што не сакаат анален.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |