IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Плачење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Плачење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 29>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 17:08
mnogu placev porano...sega ne..mislam deka samo poloso e ako placesUnhappy
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 17:09
Zarem mora so plachot da ima i bes?Placam cesto, solzite ja   mijat mojata bolka, posle toa se cuvstvuvam dushevno polesno....
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 18:53
Ne placam.Znam deka velat poubavo e da se isplacesh otkolku da stavish na srce ama ja pa i na srce ne stavam mnoguBig smile
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 23:15

cesto placam na filmovi pesni i knigi ----- ooo pogotovo na knigi.... ko ja citav "Sedum dena za vecnost" ne mozev nikako da se smiram..... :)) am to jas mnogu si se filmam....:))))

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 23:33
placev pred nekoj den...onaka od vzbuda samo sizli mi potekoa..nemozev da gi zadrzam...zatoa sto go glkedav filmot ADAM PECH.....poglednetego pa ke svatiteWink
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 09:36
Placenjeto e ubav ventil........isplacise i ne pottisnuvaj koga imas potreba ....
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 09:39
ne znam dali sum vi kazala i prethodno, ama kaj mene koga ke se otvori ovoj ventil potoa placam so casovi za site nepravdi vo svetot, za se sto e tazno....drugiot den normalno malku poveke sminka zatoa sto ocite gi pravam kompot :P
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 09:43
ete emotivno milo srcence....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:27
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Placenjeto e ubav ventil........isplacise i ne pottisnuvaj koga imas potreba ....
Jas sepak mislam deka e poloso...a golema placka bev.....Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:36
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Jas sepak mislam deka e poloso...a golema placka bev.....Embarrassed
ne morame isto da mislime Tongue samo veruvaj mi i ne pottisnuvaj vo sebe ...
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 20:12
ma znam da se rasplacam na se nesto...
koga ke me navredi nekoj nikogas ne placam.... se praam deka ne slusam..... i to poveke ja nervira sprotivnata strana...
ali taka se razneznuvam na mali sitnici... ,
 placev denojve ko gi vidov maturantite utroto sobrani posle proslava pred gimnazija...
i taka ....,,solzi sami kapat prosti mi.........

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 20:53
koga rekov deka neplacam mislev -koga me navreduvaat ili koga sum nervozna....inaku redovno placam na filmovi...ama mnogu mi e krivo sto neplacev koga zasekogas zagubiv nekogo...nemav vreme se bese taka haoticno i brzo....ostana pritisokot vo gradite i posle nekolku meseci bolkata ke me zagusese..sigurno na toa mislese delfince koga rece deka placenjeto e ventilEmbarrassed
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 23:30
PLACAM.NAJCESTO SAMA DOMA VO MOJATA SOBA SO MOITE SPOMENI KE SE IZNAPLACAM,I KE MI E POLESNODEFINITIVNO PLACENJETO E KORISNO,IZDUVEN VENTIL.ZATOA NE POTISNUVAJTE JA BOLKATA PUSTETE JA DA ISKOCI I DA NE NAPUSTI!
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 17:25

jas nikogas skoro ne placam pred drugi.....pred drugi placam samo ako stvarno ne mozma da izdrzam.....i toa najcesto e za gluposti....ama ako se rasplacam za edna sitnica togas....tesko da prestanam....togas placam za se nesto so mi tezi a ne sum go kazala i sl....a mrazam da placam pred drugi.....toa se slucuva samo vo momenti koga ne mozam da izdrzam....ona ko vekje glasot mi e placliv itn....i togas se cuvstvuvam glupo..... ama retko mi se slucuva da se rasplacam pred nekogo....mnogu placam na tazni knigi i filmovi, ama gledam da ne placam

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.