|
Преговори за името |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 184> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro bre lugje.. ne e tuka prasanjeto opozicijata pa opozicijata... mene mi deluva kako da nemate osnovani argumenti, pa kako svoja odbrana go zemate toa sto rekla opozicijata... Opozicijata da bese dobra ke bese pozicija i vlast, ama ne se voopsto dobri pa si dremat kaj sto se...
Mene me interesiraat fakti, argumenti i odbrani so dokazi, a ne kontranapadi... Sakam da mi kazete na koj nacin Gvujo go brani imeto.. So prolongiranje na periodot dodeka ne dojdat izbori, pa da izgubi i na drug da mu ja predade makata? Mene i te kako mi se cini deka e toa negovata prosvetlena ideoloska strategija...Drugo nemozam da vidam... Ako ima nesto drugo sakam da cujam od negovite sledbenici, poddrzuvaci, simpatizeri i sl.... Изменето од Анастеа - 31.Мај.2010 во 15:34 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Не постои закана која може да не натера да направиме штета на државните и на националните интереси, во однос на името и во однос на интегритетот. Не знам како да им објаснам дека во оваа држава, освен политичари и влада, има и два милиони живи души, кои размислуваат со своја глава, имаат свои потреби, имаат свои ставови и свои чувства и јас не знам што планираат со нив. -Овој народ, а не политичарите и колумнистите или мисионерите, овој народ, каков, таков е господар на овој простор и тој одлучува за своето име и за својот идентитет“.Ова се негови зборови. Не прочита погоре, или само се направи како да не прочита? |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go procitav... ne sakam citat.. ova e klasicen govor za pred narod, ne e strategija voopsto...
ako ova go smeta gvujo za strategija togas tesko na ostanatite raboti...marketing i strategija se totalno razlicni raboti...napravi malku razlika... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очигледно не си го прочитал убаво. Не зависи се од Груевски, не зависи се од Македонија. Тука се и грците, дел од Европјаните кои притискаат. Ама, ќе се избориме! Ако треба и нема да влеземе, ама име и идентитет не менуваме! |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gruevski pred 2 godini dobi mandat da ja rakovodi drzavata... sto znaci ima pravo da odlucuva, no ne i bez da go prasa narodot... jas takvo prasanje postaveno od negova strana nemam cueno...
Se nadevam deka ke go realizira toa sto vi go kazal... samo edno znam.. pred da dojdat izborite ke go smeni imeto i toa bez da go prasa narodot, i posle site ke se slikame... |
||
|
||
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Не постои закана која може да не натера да направиме штета на државните и на националните интереси, во однос на името и во однос на интегритетот. Не знам како да им објаснам дека во оваа држава, освен политичари и влада, има и два милиони живи души, кои размислуваат со своја глава, имаат свои потреби, имаат свои ставови и свои чувства и јас не знам што планираат со нив. -Овој народ, а не политичарите и колумнистите или мисионерите, овој народ, каков, таков е господар на овој простор и тој одлучува за своето име и за својот идентитет“.Погледни дали не е прашан или спомнат народот. А јас сум уверена дека нема да го смени името! |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za sega edinstveno resenie e promena na imeto...
Toa i malite deca go znaat, vo son.. Ovaa Vlada ne spomna deka ima resenie, zosto nema da dozvoli da go smeni, zatoa neka se prasa narodot.Toa e naj dobro... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj i koga e prasan? mene nikoj ne dosol da me prasa dali sakam da se smeni imeto.. isto taka nitu majka mi, tatko mi, ostanatata familija... moze e prasano clenstvoto na vmro i koalicijata, ama toa e edvaj 1/5 ili 1/6 od vkupnoto naselenie... toa ne e dovolen dokaz...
|
||
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj kogo prasuva za da se zadolzuvaat moite deca i vnuci i....Koj...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секоја влада е избрана од парламент...
парламентот е слика на добиените гласови од изборите... значи избраните претставници донесуваат одлуки... во име на оние кои ги избрале... е сега... ако владата за секој одлука оди од врата до врата и секого го прашува дали е за или против... тогаш зошто воопшто има избори и влади... сите у парламент... и сите у влада... ураа друговиии.... |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако сме за прекин на преговорите нека биде така, но нека биде транспарентно а не да се крие од граѓаните за да секој од нас размисли за свои алтернативи и за својата иднина, тоа е наше право да знаеме, затоа се избрани за да ни кажат во кој правец не водат а не да не залажуваат. |
||
Homo homini lupus est...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehh,..da se resheshe na vremeto,..sega ne ke mozeshe da se sobere celiot,.....med!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abre lugje, nemojte da mislite ako vlezeme vo EU Makedonija ke stane mnogu bogata zemja kako Svajcarija ...... Videte Romanija i Bugarija dali se srekni sto se clenki na EU. Prasajte gi nivnite gragjani sto mislat za nivnoto clenstvo tamu . Jas bev iznenaden od odgovorite na obicnite lugje koi velat deka zivotot im e polos sega. Bugarite placat za vremeto na Todor Zivkov i velat deka togas site bile vraboteni. Ne mi se veruvase koga go slusav toa Se razbira , ja sum za clenstvo na Makedonija vo EU i Nato, samo sakam da kazam kako sto veli brza pogore, nema da tece med vo Makedonija ako vlezeme tamu. Vlezot vo Nato i EU ne e vlez vo Rajot |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paa,..e odi toa taka bre...mozebi bednite zemji...i nema da stanat ponebedni preku nokj....ama , sepak...podobro e da si u drushtvo, osobeno na posilni od tebe , ,..otkolku sam da "skitash" niz svetot,...a,osobeno ako sam ne pa ti odi nikako!..pa, treba da vidish dali mozebi ke ti trgne ako se pridruzish na nekoe po "napredno' drushtvo..,...
rumunite i bugarite ne bile zadovolni a,?...pa, koj gi drzi togash?....nek se otkachat,...so sila nikoj nema da gi zadrzi ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 4748495051 184> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |