|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна, певлива песничка
Lyrics - Lena Satellite I went everywhere for you I even did my hair for you I bought new underwear they're blue and I Wore 'em them just the other day Love you know I'd fight for you I left the porch light on for you Whether you are sweet or cruel 'm Gonna love you either way Love Oh Love I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can not go a minute without your love Like a satellite I'm in an orbit all the way around you And I would fall out into the night Can not go a minute without your love Love I got it bad for you I saved the best I have for you You sometimes make me sad and blue Would not have it any other way Love my aim is straight and true Cupid's arrows just for you I even painted my toenails for you I did it just the other day Love Oh Love I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can not go a minute without your love Like a satellite I'm in an orbit all the way around you And I would fall out into the night Can not go a minute without your love Love Oh Love I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can not go a minute without your love Where you'll go I'll follow You set the pace we'll take it fast or slow I'll follow in your way You got me you got me A force more powerful than gravity It's physics there's no escape Love my aim is straight and true Cupid's arrows just for you I even painted my toenails for you I did it just the other day Love Oh Love I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can not go a minute without your love Like a satellite I'm in an orbit all the way around you And I would fall out into the night can not go a minute without your love Love Oh Love I gotta tell you how I feel about you Cause I oh I can not go a minute without your love |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ja i pesnata... Lena - Satellite (Germany)
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досадно а рибата беше се облекла ко за на проба у гаража кај другар само ја промашила ерата, мода од 90-тите год прошли век.
Дечките од Турција беа fresh air и реално требаа да победат, многу ми оставија впечаток, све и настап и кореографија и то гардеробата, фаци беа
Изменето од Glenn - 30.Мај.2010 во 14:32 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зев зев, досадна ствар
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досадна до бол.
Иначе, денес дознав која песна победила. Глупа, глупа песна... Турцине више ми фатија увце... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фаворити ми беа:
Шпанија Франција и Русија... Ама и оваа што победи не беше лоша... |
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |