IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео > Купи - Продај
  Активни теми Активни теми RSS - Mamiya RB67 Pro na prodazba
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Mamiya RB67 Pro na prodazba

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 04:21
Taman si pomisliv deka Dimi kje ja zeme. Steta тага
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
focus Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2008
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај focus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 14:35
Taman rabota da e tajna, nema zosto.
Prodadena e za 400 eur. na student po fotografija nekade vo stranstvo.
If your pictures aren't good enough, you aren't close enough.
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 15:29
Tegla i jas si pomisliv deka kje ja zemam :(
sega uste koga mi kaza deka ja dal za 400 evra mi ide da se upucam :)

vtora sto mi bega po taa cena
aj valjda tretata kje ja zemam :)

Toni ako kolegata reshi da ja dava po taa cena i so nekolku objektivi prenesi mu deka kje ja kupam :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 16:30
Toni, najdi mu na Dimi druga Mamiya za taa cena. Dobro kje bide vdomena i iskoristena . Inaku cenata od 400 evra e realna.
Кон врв
miso_fx Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Април.2006
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miso_fx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 19:44
Koga vekke otide ova....

Baram shirokoagolen za Mamiya RB67

45mm ili 50mm

ima nekoj?

Misho
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 20:35
Кон врв
miso_fx Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Април.2006
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miso_fx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2010 во 22:45
fala tegla, fino mi lici vtorava, mada nikad ne sum zemal second hand lekka da sega, drugo e koga mozesh da ja probash, ili vidish

a Paypal?

moze preku nashive "banki" ?

m.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 01:36
Moze PayPal samo treba da ides i da prasas kako toa ide. Jas licno ne sum naracuval, ama znam lugje sto naracuvaat i im stignuva.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.