|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Автор | |||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема циле миле со емил
|
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E , тоа апсолутно. Не се согласувам. Бај д веј...Рамнодушноста е ознака на Флегматикот не на Меланохоликот. Меланохоликот не е рамнодушен , туку е песимист , затворен , негативен , и намќор. Тоа значи дека има болка во животот. А пак тоа значи дека таа болка е предизвикана од нешто. Секој чувствува. |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од каде па ти поврза меланхолијата со флегматикот?
Флегматикот е еден тип човек ,меланхоликот сосема друг.
И меланхоликот не е затворен и негативен типаж,туку него воопште ништо од останатиот свет не го интересира.Безразличен кон се..........
А и муабетот беше зошто според тебе сите твој симпатизерки со психопатки ?
|
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грешка си Емил , погледни пак , Флегматикот е Рамнодушниот - , и Безразличниот - . Меланохоликот е тажниот типац - Симпатизерките -психопати , Бидејќи голем број од нив имаат проблеми со психата , и се застранети на некој начин. Еве да кажеме дека и јас имам проблеми , не ги јавно експонирам и се фалам(плачам) заради нив.Си имам свое сигурносно ќоше.Не е скапо. Напротив , бесплатно е да не плачеш. Изменето од Џо - 25.Мај.2010 во 17:55 |
|||
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можеш така да зборувааш дека голем број имат проблем со психиката.Луѓето со различни.Види ако ти си нашол се такви тоа е сосема друго прашање.
Ми се чини дека некоја девојка е откажала да биде твоја дечка и ти сега се чувствувааш многу некомфортно од тоа и си мислиш дека она има проблем со психиката.
Така ли е или грешам ? Изменето од емил - 25.Мај.2010 во 17:58 |
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прво , да ти одговорам на прашањето...коешто патем многу стереотипно звучи.Како од филмовине , се одмаздувам на екс-партнер.-Да , Грешиш. Да , луѓето се различни.Тука си во право. Не викам дека сите сме психопати. Јас сум.И некои од бившите се. Ама , никогаш , никогаш , не сум попречувал или ограничувал нечиј живот со своите проблеми. За разлика од нив. Кои никако да се отарасат од нивните психички проблеми. И на крај , јас тука губам. |
|||
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Џо, вака како што гледам, ти најдобро да се отарасиш едно време од девојки...
Ај. Бегам. |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе ја дур да се отарасам , па дур да се одморам... Абе не биднува... Наједноставно... Или да најдам некоја швалерка... Или некоја за подолга врска... Или ... цел живот ќе ме ду**т баш тие од кои се ‘отарасувам‘... Гад Демит... Ај па и ја се жалам , си иам фрижидер , и кабелска... А оние у африка дечиштана ни палми немаат за да се сокријат од снцето‘ им ги украдоа сите... |
|||
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лошо, лошо...оти бе?!? |
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зашо лошо...? |
|||
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто ,кога човек не е вљубен е помалку среќен .
|
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Таа вистина не важи за мене , а верувам и за други . . . |
|||
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нормално дека има и други што размислуваат и усеќат како тебе........
п.с.За моја среќа јас не сум меѓу нив Изменето од емил - 28.Мај.2010 во 19:38 |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па убаво е да си залубен...затоа. |
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |