|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 204205206207208 708> |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...Омар..дај биди еден ден на мое место...да видиш какви маки имам ...те молааам
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК ај....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК Па он бил ептен згоден...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... и пак успеа од срце да ме насмее
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...систер ис бек
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... уште малку па пак фаќам штрафта
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...ќе праиш ново кафе
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...нека фала, друг пат
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...многу си ја сакам
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК идиот сум огромен...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...повторувањето е мајка на знаењето
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...колку ми беше добар животот додека живеев сама...веќе два дена се чувствувам како да сум на гости
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...е ај биди ти еден ден на мое место...па да те видам (во доверба, да не чујат другите...кај и дае за некоја година ке застанам на славниот пиедестал резервиран само за најсаканите- свекрвите) |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-чекаме да видиме
|
|
Внеси реплика | страница <1 204205206207208 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |