|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 74> |
Автор | |||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
потоа ке бидат?? |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто да не кога си средат работиве ?Што им пречи да не бидат потоа ? |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оти очигледно се дипломати...
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lugjeto ne se iskreni zatoa sto sakaat da ja teraat vodata da im tece na nivnata vodenica , taka im odgovara. Изменето од KINGDAVID - 27.Мај.2010 во 22:42 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brate ne e bash taka debelo kje razmislam dali da bidam iskren pogotovo kon nekoj sto mi e vazen i sakan poarno laga nego povreda edna devojka rece tuka na forum iskrenosta po sekoja cena vodi kon okrutnosta.... taka nekako ... da ne upotre*am jas zbor sadizam Изменето од anakin - 27.Мај.2010 во 22:50 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Brate anakine, vo pravo si....ponekogas ne moze da si potpolno iskren kon nekogo, posebno ako ti e nekoj vazen i sakan. Me potseti na edna tazna slucka, koga morav da lazam eden covek na umiranje deka se ke bide vo red............................................................. Ponekogas zivotot e surov................................................................. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
super so go iskoristi toj zbor
mislata na devojkata vo orginalot bese iskrenosta po sekoja cena vodi kon surovosta i milo mi e deka , nekoj svatil deka ISKRENOSTA NE E BASH NEKOJA COVECKA VRLINA SEKOGAS... nego mudrosta, tolerancijata , ljubov i sozaluvanje Изменето од anakin - 27.Мај.2010 во 23:11 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а, те тоа етиката и моралот го нарекува благородна лага... сега...кога станува збор за човековиот живот нештата стоjат по инаку- современната наука и психлогиjата исто така , акцентират на тоа дека ако болниот од рак знае диагнозата си, наjасно е со самата болест, знае начините за смируване на таа болест и за продолжеток на животот...организмот на просветлениот има по големи шанси да се бори сам со болестта, оти наj важна е психата и тоа е вистина. ... а инаку, во чистото битие и обичното секоjдневие искреността обично не помага...да, тоа го кажувам jас трагачот по вистини... но сфатив дека не секоjа вистина е потребна. искреността не не прави по срекни. Изменето од pagane - 27.Мај.2010 во 23:14 |
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mudrosta, tolerancijata , ljubov i sozaluvanje malku se rastaziv , mi tekna za sluckata.... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AMI odite predaleko, bolest rak itd
nemora tolku daleku zarem na vasiot prijatel slikar koj dojde da se pofali so svojata nova slika kje mu kazete... PRIJATELE PREMA MENE SLIKATA TI E OBICNO SRANJE, SO TI STANA... ene toa go mislite, ne vi se dopagja ic,,, no neveruvam deka kje bidete iskreni bash vaka znam i ubeden sum deka kje primenite kolicina na diplomatija pravoproporcionalna so znacenjeto na covekot za vas Изменето од anakin - 27.Мај.2010 во 23:18 |
|||
|
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za ova im kazuvam na lugjeto iskreno, mozebi malku diplomatski, ama ako nesto ne mu cini na prijatelot ke mu kazam. Se smetam sebesi za iskren covek, no ete, i mene mi teknuva kako nekogas sum kazuval kako sto veli pagane " blagorodni lagi" ... |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
амии...мене на друго ми текна сега---ако приjателката ми се облече во сите бои на Божилакот---ке бидам сурово и краjно искрена, истото важи и во случаj на облеката да има флеки.
Изменето од pagane - 27.Мај.2010 во 23:22 |
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da, poarno e da mu kazes na prijatelot vo oci ako nesto ne e kako sto treba, otkolku posle da te obvinuva oti ne si mu kazal Ama, toa so doza na diplomatija , kako sto veli anakin Изменето од KINGDAVID - 27.Мај.2010 во 23:24 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 5960616263 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |