|
Најдобар бивши фудбалер |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DEFINITIVNO I ZA MENE, BAS ME BRIGA DALI NA ANKETAVA VODI MARADONA |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
maradona i pele ne mozat da se sprotivstavat...
dve razlicni karakteri u igrata... |
||
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, ama sekogas postoel, postoi i ke postoi: NAJDOBAR!!!
Prema toa, izdvoj go tvojto mislenje...
|
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
preselnica....si kazav ja odma!!! |
||
preselnica_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nogu si interesen, otsecen, do tuka biva, mi se dopaga tvojot stil na komunikacija, ponekogas si strong, ponekogas si epten fer....cool si ej
|
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преселница_мк, те уверувам дека дечкото е кул
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decki...ja ne sum cool,naprotiv stalno mi e toplo i onaka vrijam vnatresno....
ama so mi tekna,so gerd mueller uste da go spomnam mario kempes,,,,,,, |
||
^^77^^
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2006 Локација: Lithuania Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PELE BE PELE
|
||
sedum sedum rulez
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересно , во сите коментари пеле е подобриот, а на анкетата убедливо води Марадона....
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima opcija da glasas povekje pat...anketata e taka nevalidna |
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пеле е момчето кое успеа да се одржи на површината и тогаш кога беше најтешко, за разлика од тој де*елкото, кој којзнае каде заглави. Не знам зошто не го пикнат Марадона во затвор? Срам да му е! Само ги срами сите фудбалери низ светот со тоа што се кажува дека бил фудбалер, некогаш!
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
preselnica_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti Dogy vrska nemas od zivotot da ti kazam.Lugeto od zavidlak zboruvat sesto.A zosto da odi u zatvor??? Zatoa so zemal droga? A ti nemas probano nisto??? Maradona e komentatorot u Spanija za eden Spanski kanal, Pele sede tamu pod senka...Lugeto kapa mu simnuat tuka na Maradona, ti zboruvas nesto so nema vrska.
|
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се пишува завидлак туку завидлк. :)
А тоа дали сум пробал, не сум пробал, стварно, дури и кога бев на концерт, каде луѓето се валкаа во шприцови. Правила си се правила. Марадона даваше голови со рака. Со помош на мафијата во Наполи го направија Наполи шампион. Исто како што до сега, северњаците, го правеа Јувентус шампионче. Ама не било секогаш така. Некој играл со срце и душа. ПЕЛЕ! А тоа дека Марадона е коментатор, а Пеле ужива, покажува кој колку заработил и кој може да ужива, а кој уште ќе прави глупости, како снимањето во бразилски дрес (Марадона). |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
факт е деак и Пеле како и Марадона имаат свои оожаватели, со што ги прави премногу јаки фидбалери... Но.... И тоа како според мене денеска има подобри фудбалери од нив кои се активни... Мое мислење е дека доколку овие двајца се најдат на оваа денешница во фудбалот, има далеку да уназадуваат... Ако некој сака да ме разубеди, слодобно нека повели, али со факти и докази
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |