|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 103> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozeme se so ke posakis......
moze i marsh u drina..... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
това јас го свирам
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj go najdovvvvvvvvvvv ..........wowwwww
on me najde meneeeeeee |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa aj marsh u drina marsh.. |
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууууууу да не треба и на свадба да свириме бога ти
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa ovaa cicolina mnogu saka da znae...
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
polako drugariciiiiiiiiiii, radim jassssssssss
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекај мор ти...мора да се праша
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...so da praam taka mi bega aklo dee...
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so znam
licno mislev neso taka folk, ne mislev deka treba bas nekoj vojnicki so znam cudnen e toj vas orkestar nema vise da vi baram pesna.... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so mu e na ovoj mori Suzi, da isviri mu edna...
na primer cico mi rece.... |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо бре фолк...ратоборна песна да не сакаш
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nezni cvetovi smeeeeeee
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na ovoj mu e ovoa za toa, bashka i za ovaka
Изменето од anakin - 26.Мај.2010 во 15:17 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |