|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 103> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tooooooooooooooooooo pevajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, bravossssssssss
devojki pazariv edna tezga |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koleske dek ke svirime
uf univerzalnata salata da ne e za dobrotvorni svrhi |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јессссс
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie sme grupa beeeeee, nema zezanje so nas samo na jaki mesta svirime, sega u univerzalna a za ponataka ke vi javam mnogu ponudi imameeee, jaki smeee
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze u Boris Trajkovski, kako pred grupa na EMINEM
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
женски авиони
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa boing avioni............
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо са цепеш ма ти
па шо ние сне фејмос бенд...се мислам да се пријавиме на еуровизион |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eurovizion za nas e gola voda...
nie samo na music awards moze......da nastapime..i toa ke razmislime i za tamu |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па добро да...тачно, да
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fativ vrski preku eden nasinec gastrabajter, avstralijance mladooooooo ne pokanuva vo sidnejskata opera.................nema trte mrteeeeee
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeee morii kaj go najde toj |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe da ve pitam
so pesna mozete da mi otsfirite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |