|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 507508509510511 635> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii??????????
a be Goldi....brza e mashko?? daj mu mashka chestitka breeee |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kuti si |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
-Goldi
Сениор Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 750 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tnx
|
|
-----G O L D I------
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sum veke tuka na Brza da mu cestitam Bday
e pa Brza SREKNO ti bilo |
|
apce
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do brzo i i
i taka ti i mona bevte onoa, ne? Изменето од anakin - 26.Мај.2010 во 14:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKEN RODENDEN BRZA... valjda ja pogodiv velicinata |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj brza site go sakaat ....hehehe.... dobar e |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala na site,..povtorno i ,...i eve ushte edna tortichka:
.... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остави ја таа торта,сецни од оваа
Среќен роденден брза!!! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОМБРЕРО ЗАБАВА ПО ПОВОД БРДЕЈО НА БРЗА 26.05.2010 ГОД.... ПОЛНИ 34 СОМБРЕРА ЛЕТНИ...(ами така вели тој) евеее ова од брза.....вели мајсторо емил Пихх .....кажи Бибо.....мислиш дека овде има таман свеќи??Цццц ццццц појма немам рената,не е важно не ќе ги јадиме ние свеќите........................здравооооооо и ние дојдовме .........Анита и Мај веј ...јухуууу брзаааааааа Леле полека де ....јест да сум нинџа ....ама не сум навикнат на толку женски.........Брат не го слушај нинџа што ќе ти е женско сега........ кажи ти на анакин.... што сакаш.... текила лево или виски десно?аа?? Аааа а нас??камо пијачка??еве ја анастеа со нас е аааа...велат Омар и емил...... Дечки ај оладите ако има брза брдеј не значи дека нема да ве банирам не се викал јас Фикс. фикс душо ами ај да се напиеме нешто .....не се викам пагане ако не те дружам.......обичам де А за мене?? тигар сум или НРГМКД аа???после ќе решат ситуација главните админи јас нема да бидам ич крив... ајдеееееееее брзааа нека ти се множат сомбрератаааа .....леле ама пееме овој маршалот и џошуа фалшира .....вели распејаниот месингер во средина....... брзааааааа среќен брдејјјј .................аууу сите се ваму собрани не можам да ги редам ќе се препознат сами.....ене ја скарлетка, литхиум, мамамд,сани, санја, ма4ето, тиги, ангја со пиво,кејт па па...со тенисот Тор да не е или марко поло, а во позадина гјороски и лаки_бу??аааа види го гонзо сам со калипсо , замислена , мрзла, мимикриа, марија..... Хвала бијонс за песната ............и доста причаш мене ми е брдејо не ти е тебе......... вие дечки еве една сомбреро торта...........и после гасам светло.......... а бееееееее свеќи да дувам...............одма вие секс........ бре да се нема усул во понашање ццц цццц Среќен роденден брза.... со најубави сомбрера..... бијонсе1Бијонс???каде се поклоните........ги ,,здипли,,?? не бе брза .......вили требаше да ги донесе со кранот.....да не заглави со бебчето...... еве гооооооооооооооооо а бе вили кај се поклоните???? Јессссссссс еве ги... А бе дојдоа некои битолчани или прилепчани?? или бинго сам е?? еве сме ......а бе тркнавме до кај сани во Охрид ама ни рекоа дека е кај тебе на брдејо и еве не ..... немавме време ни да се пресоблечеме... зедовме сите свеќа да немаш случајно за тортата... еве го иги , црнооката, блек девл а ги собравме по пат волсваген, Iron man , Голди,гвен... ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ПОЧНЕ........ Јесссссссссссссссссс..... Изменето од bijonse1 - 27.Мај.2010 во 17:59 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На чика Брза му се честита роденденот со песната: http://www.youtube.com/watch?v=CnTMHUAEGT0&feature=related
Честит рожденден... тгр тргр татааа... ... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас на чичко брза му честитам роденден
да си жив и здрав, чичко брза |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 507508509510511 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |