|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам оваа вторава е подобра
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првото утринско кафе на работа... и секако муабетот со колегите ..
за синоќешниот евросонг.....очекувано како и секоја претходна
година ..наназад неколку...... но сите ..едногласни и согласни
..дека настапот на Ѓоко беше и ... многу повеќе од добар....
во однос на ......... Португалија...Исланд... Грција...Русија....
....... еве и Србија, да не ја изоставам........
Единствено нешто... подобро понудија ...Албанија и Б и Х ..... Изменето од zamislena - 26.Мај.2010 во 11:33 |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црна гора
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro rece Kalimero.... Nema pravda Gjoko Taneski imase najdobar nastap od site ... |
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што е бе, со Бугариjа???
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние сме утре.
22:00 по Канал 1
Изменето од Анастеа - 26.Мај.2010 во 23:41 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ја погледнав изведбата од Ѓоко на Евровизија и многу ме бендиса.
Според мене песната е најдобра што до сега ќе преставувала на Евровизија а исто така и настапот.
Изведбата била совршена и секоја чест на Ѓоко,а тоа што не се пласиравме во Финале не е ни важно толку.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas mislam deka Dzole si otpea super, a i pesnata bese ubava (ja nemav slusnato do polufinaleto). A koga nemame sansi za pobeda, se drugo e nebitno. Znaete kako vikaat - vtoriot e samo prv vo nizata gubitnici...
A Pjer de Kuberten neka jade... Изменето од Marko Polo 1 - 29.Мај.2010 во 00:12 |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ги и резултатите од првото полуфинале, Ѓоко Танески бил 15ти со 37 поени
First Semi-Final (27 May) 01. Belgium (167 points) 02. Greece (133) 03. Iceland (123) 04. Portugal (89) 05. Serbia (79) 06. Albania (76) 07. Russia (74) 08. Bosnia & Herzegovina (59) 09. Belarus (59) 10. Moldova (52) 11. Finland (49) 12. Malta (45) 13. Poland (44) 14. Estonia (39) 15. Macedonia (37) 16. Slovakia (24) 17. Latvia (11) Second Semi-Final (25 May) 01. Turkey (118 points) 02. Azerbaijan (113) 03. Georgia (106) 04. Romania (104) 05. Denmark (101) 06. Armenia (83) 07. Ukraine (77) 08. Israel (71) 09. Ireland (67) 10. Cyprus (67) 11. Sweden (62) 12. Lithuania (44) 13. Croatia (33) 14. The Netherlands (29) 15. Bulgaria (19) 16. Slovenia (6) 17. Switzerland (2) |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сосема заслужена победа на Германија иако мене Турција ми остави повеќе впечаток.
1-Германија 2-Турција Гласањето беше фер.. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како не е важно Фикс? Па која е целта за учеството на Евровизија? Но едно треба да ни стане јасно дека со ваков тип на песни никогаш нема да дојдеме до висок пласман. Потребна е некоја песна со убав брз ритам која лесно влегува во уво,нешто по несекојдневно.....да не кажам пооткачено. Ни се допаѓало на нас или не,нивните критериуми се поинакви од она што ние имаме да го понудиме. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Евровизија е циркус и ништо повеќе.
Песната од Ѓоко да ја изведуваше некоја Евровизиска фаца од типот на Џони Логан ти гарантирам дека ќе беше во најмала рака меѓу првите три во финалето.
Треба да разбереме дека Македонија никогаш нема да има некоја поголема улога во тој циркус наречен Евровизија.
Освем настапи во финалиња колку да се потполнува бројот ништо друго нема да успееме,па макар колку и да е убава песната и било кој да ја изведува од Македонија.
За месец дена никој нема да памети која песна победила на последната Евровизија,а камо ли за 5 или 10 години од сега.
Евровизија не ни е потребна ни најмалку и треба што побрзо да се освестиме и да го напуштиме тој глупав и мизерен циркус каде што ние секогаш ќе бидеме Кловнови а никогаш нема да бидеме Дресери на Лавови.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |