|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e muabetot... iskreno ne ednas sum go vodel toj muabet... i sekogas na zborovi bilo citiram " auuu nema sansi", "nemozam da zamislam takvo nesto", "ne go sakam, ne sum ni probala", a koga ke dojdevme do fazata nekako brzo se zaboravase na muabetite.... toa mi e muabetot... e sega ne aludiram na nikoja od tuka... mozebi niedna od forumov ne go saka, pa e vistina nivnoto napisano.... a mozebi i ne e... jas sum nekako siguren deka del krijat, a go praktikuvaat...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo i osnovno .... analniot seks e bolen .... probano ... ednas i nikogas povekje ....
I pak ke povtoram licniot stav .... ako voopsto imas stav za nesto .... e nepromenliva velicina ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kazav... ima nekoi koj sto navistina nemozat da go podnesat..ima nekoi koj sto ne go podnesuvaat na zborovi sam...
a vo vrska so stavot.... imas cvrst i labilen stav...cvrstiot vo koj sto veruvas i go praktikuvas, a labilniot samo za pred javnost i lesno promenliv... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cvrstiot stav e nepromenliva velicina .. eden e i pred sebe i pred drugite ....
Ne gi stavaj site u istoto jato ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka si e.... zatoa za tebe ogromen respecat...
|
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поjма не знам
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOj probal znae! Odlicno iskustvo za zeni ama mi se cini da i mazi treba da probat toa, xaxaa!
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факт е дека првиот пат кај жените, овој вид на секс може да биде многу болен... Но неретко има случаеви и кога не бил толку болен, па им се допаднал па продолжиле со негово практикување... Јас конкретно не го преферирам, освен ако партнерката не го побара тоа или не ми даде на знаење дека сака такво нешто.....
Сепак индивидуалност си го прави своето... |
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...на оваа тема секогаш си молчам...се додека не разговарам со партнерот..нема ни А од анален...а доколку има желба тука сум за да ја остварам...
ама како што кажав...не може секој да го пикне носот кај што не му е место |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аналниот секс е измислица а дебелото црево не е орган за репродукција и нема природно подмачкување затоа еден тон лубрикант треба да се употреби, значи во старт е-болен однос а да не зборуваме и какви контракции може да направи. Мускулатурата на дебелото црево е дизајнирана за внатрешно празнење а не за надворешна употреба.
И на ушето му е убаво кога ќе го чешаш со мало прсте ама да не брцаш многу длабоко оти следи-повреда.
Секој отвор на човечкото тело може да се дразни а колку е исправно тоа е знак на прашање али секој може да се служи со газот како сака, негово право.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако има желба???? тоа толку просто и едноставно Не сум коментирала на темава мислам од причина изгледа што нема и што да кажам |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да....мене ми е толку просто и едноставно...но како што напишав... и тука има селекција
не ми е ни болно,ниту одвратно... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si smenila mislenje |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |