|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 664665666667668 681> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе се зезамее и тиии не оти стварно е...
Сањето си е ТОП Ај и јас да те ... И те чекам вечер на чат.. |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me cekas
I ne e TOP pOVEKE OT TOA E tenk e i jas se zezam nema da mi zameri se nadevam |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те чекам
Ма она не се лути... Супер си е Сањето... |
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas taka velam
A Vazna kakva e ? |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бре сте се расприкажале ко на широк сокак да сте
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааа и ти ме провоцираш а??? Ццццц |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа ти се тако звани ЧАШИТСКИ МУАБЕТИ... Пацоооооооо... |
|
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne sakas da ne druzis |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
увек
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахха шо си тиииииииии... За чашитење прва си... Плукната на тета Ристенка...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трајчо фала на пољубац ама да ти кажам од мама ристенка и тебе у комбинација нема подобри
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаахахахах не ми ја чепкај тета Ристенка...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
извињавај Трајчо извињавај...веќе ништо не ти чепкам ако сакаш да знајш и шо са цепеш кути зељка
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трајчоооо...извинете што вака улетувам ко мува без глава...ама ај читни мало у забелешки за форумо...
|
|
Внеси реплика | страница <1 664665666667668 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |