|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Автор | ||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најголемиот фаворит за победа на овогодинешната песна за Евровизија е претставничката на Азербејџан. Пејачот и композитор Жељко Јоксимовиќ направил балканска верзија на песната “Drip Drop” која ја изведува пејачката Сафура.
За нивната соработка таа изјавила: “Бев импресионирана кога чув дека Жељко сака да направи балканска верзија од песната. Горда сум бидејќи успешно се вмеша балканскиот мелос зачинет со ориент во западен стил. Песната е певлива и апсолутно нема потреба повеќе да се менува.“ ............Еве ја верзијата .....!!! |
||
_free_
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e alal da vi e be luge... nekogas mi se gadi so kakvi se luge ziveam... jas sum albanka, od Makedonija, i ke go bodram Gjoko do kraj, bez razlika koj e sto e kakov e, toj e pretstavnik na mojata drzava MAKEDONIJA i ke go poddrzuvam, kako sekoj i sekade sto gi poddrzuvaat svoite pretstavnici... sekogas gledate pesimisticki i samo znaete da kritikuvate... zatoa mislam deka nemame rezultati, a dokolku se obidevme site zaedno da go poddrzime nasiot pretstavnik i da lobiravme po web stranicive, pa na facebook, mislam deka ke imavme dobar plasman... sepak mislam deka i drugite drzavi se potroseni veke i namaat nisto po posebno i podobro od nasata pesna... razmislete malku...
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ти си заслепена изгледа и не знаеш дека Ѓоко има партиска книшка и на митинзи за ВМРО им пееше и затоа е пратен на евросонг. Исто така лани ги пратија близнаците поради тоа што јован јованов е од вмро. Знач икоја подршка да пратиме кога испраќаат свои партиски војници и затоа таму не брукаат и фктички вечерва вмро се преставува на евросонг. затоа гледајте вечер како вмро се резили преку својот партиски војник ѓоко |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аман бре луѓе...ни еден евросонг неможе да помине без партиски препукувања
иако го делам мислењето на мнозинството дека ќе бидеме катастрофа |
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
види вака кога најмногу се надеваме тогаш се разочаруваме јас мислам дека вечер ќе биде спротивно затоа што ѓоко добро го владее англискиот јазик мислам и подобро од мене па успехот сам ќе си дојде напред
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да...секогаш тие поединците избиваат на површина..на езерото...како рибите на кои им се ближи крајот...ќе бидеме многу изненадени..ама негативно...или како што би рекол Леон..Ит мејкс ју ФИЛ лајк а фиш ин д охрид оушн...
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахахах па не би требало да се разочараме кога и сами знаеме дека ова е само забава муабетот ми беше гледајте евросонг како една врста на забава да не речам циркуз
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нормално е дека нашиот кловн се вика ѓоко
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
џоле вечер ќе покаже како се преобрази од риба во ајкула
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зоте аман бре........ вечерва треба да му се даде подршка
на Ѓоко...сепак тој ни ја претставува земјава .....
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
досега баш и нема нешто за машала....може па и најдобри ќе испаднеме еј
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |