![]() |
|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 103> |
Автор | |
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pesnaaaaaa sakammmm devojkiiiiiiii ajdeeeee pocnuvajteeeeeee:
cico mi rece pejacka staniii (piiiiiiiip pipppppppppppp), pejacki denes na site strani so noz kako zajcinjaaaaaaaaaa...... lelleeeeeeeeeeeeeeeeeee ko ohridski kajcinja, amannnnnnnnnnnn (pippppppppppppp) cico mi rece menager fati za gusa stegni go, menager fati rucek da plati a posle legni, amannnnnnnnnnnnnnnnnn ajde madonooooooo na tarabukaaaaaaaaa: opsaaaaaaaaaaaaaa, sa saaaaaaaaaaaa samo za rasoplozeno drustvo od grupa nezni cvetoviiiiiiiiiiiii sa sa sitnoooooooo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
devojki da dojde uste eden izvoredan talenatttttttttt u nasa grupaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
avon ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
triiiiiii godini se ljubea losa duma ne rekoa,zar ne ti e zzal bre Trajche aman i za mene...ke se besammmmmm se zaradi tebe.......
ako te vidi zena mu bolna, ke mu ja skine glavata dolna..... ako gi fati zena mu bolna v kafe ke mu turi kiselina solna...... zar ne ti e zal Trajco abre i za menee pesni peam se zaradi tebeeeeeeee.......... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toaaaaaaaaaaaaaaaa avonnnnnnnn
aman i za meneeeeeeee.......... so veliteeeeeeee avon da ja pravime eden clen od grupata nezni cvetoviiiiiiiiii, ubav glassssss ima ko slavejceeeeeeee ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
уууу кути биљбиљ пее ваа авон
![]() ам ако де ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
kako slavejce ima grlo, sekoj den zivi jajca pie za glasot da i bide cisttttttttt kako na bilbilll
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
avon ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
i druga ke vi zapeam samo da nastimam glasot
![]() |
|
![]() |
|
go fatileeeeeeeeeee kleti sturciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PARDON "turci"
edno momeeeeeeeeeeeee najubavooooooooooooooooooo edno mome najubavo najubavooooooooooooooo mu vrzale dvete race naopackuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i sad kaze: refren dvapati povtoruvanje, ajdemooooo mu vrzale dvete race dvete race, dvete race naopackuuuu ![]() |
|
![]() |
|
нердееее,нердееее...
![]() |
|
|
![]() |
|
nerdeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee goce delcevvvvvvv,
![]() madona ja biva za dirigent, alal neka ja e ![]() |
|
![]() |
|
мор ни ја снема...изгледа е отишла у лисабон на тезга
![]() |
|
|
![]() |
|
kaj i da e pak ke dojdiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() nezni cvetovii smeeeeeee ![]() Изменето од sneska_v - 25.Мај.2010 во 20:48 |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() se natam mi e aklo..... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |