|
Каков секс преферирате?? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | |
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mackice jas tvojot odgovor go procitav, megutoa samiot odgovor e daden vo tvoj svojstven diplpmatski stil, na dekoj nacin e dvosmislen ostavas prostor za dilema i razmisluvanje
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e gledas kako si legnujes poleka na brasnoto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin ...
panter...просторот за дилема и размислување е всушност простор што е намерно оставен...тоа се вика ФАНТАЗИЈА |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја не су одавде па ке ве мола да му кажете каков е тој вагиналниот
|
|
panter123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e vaka so ova doobjasnuvanje se mi stana jasno, poveke nemam dilema okolu tvoite vkusovi koga e seksot vo prasanje, fantazijata e mnogu vazna potrebna i korisna, dokolku ja nema seksot stanuva rutina i se pretvora vo monotona aktivnost
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne si kolekcioner na vkusovite na forumdzijkite?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wow Panter... te molam debatiraj na LP so clenovite... nemoj diskusii i debati da kreiras po temite... Ako ti e tolku dojdeno, na LP prasaj gi clenkite se sto te interesira, ne tuku vrti kako kisa oko kraguevca...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka be moderatore ama kako nie kje znaeme za afiniteti na forumdijkite ako pantero ne pita javno aj ne zezaj, ova e seirdziska tema bre |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe jas razbiram deka ova e seirdziska tema, ama premnogu debatiranja doveduvaat do nervoza... vrti, vrti, vrti... abe prasaj si direktno... i ke ne postedi i nas...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrti vrti ne se trti
|
|
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак мислам дека пантеров сака нешто со мене 22 пораки...80% насочени кон мене
|
|
panter123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mackice sega svati deka sakam da imam nesto so tebe tvojata intelegencija smisla za humor ostro i luto jazice te pravat posebno privlecna i atraktivna ti si son na sekoj maz, a sega nesto vo vrska so temata rezultatite vo anketata ne se mnogu verodostojni i validni poradi maliot broj na glasovi ne pretstavuvaat reprezentativen primerok vrz osnova na sto mozeme da doneseme relevanten zaklucok za preferenciite na raznite tipovi na seks primer samo 2 glasa ima za oralen seks ili nekade okolu 4% sto e apsolutno nerealno dodeka za analen ima pet glasa ili 10% sto e isto taka nerealno neobjektivno statistikata na svetsko nivo pokazuva nesto sosema drugo golem broj na studii istrazuvanja koi se sprovedeni od oblasta na seksot pokazuvaat deka najpoveke ili nekade nad 90% od heteroseksualnite parovi praktikuvaat vaginalen ili klasicen konvencionalen seks, oralniot seks go praktikuvaat isto taka nad 85% od parovite dodeka analniot go praktikuvaat znacitelno pomal broj parovi okolu 30-35% so tendencija na porast.iako kaj nas ne se sprovedeni nekoi poopsezni studii od ovaa oblast sostojbata korespondira so onaa na svetsko nivo.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zamisli avatarot da ti bil vrvka od tanga so procent kje bese togaj? |
|
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...па макар и да ми го избришат постот морав да се изнасмеам тоооолку многу...а можеби и повеќе ... ако сум сон на секој маж..повели сонувај ме..острото јазиче е остро бидејки не го пикам секаде..а за мојата смисла за хумор си виновен ти што се однесува на темава..анкетава е направена за да одговпрат тие што сакаат..а не сите..затоа и процентите се такви какви што се... во врска со овие процентиве што ги напиша...на светско ниво... мислам дека ако кај нас се спроведе ваква анкета околу 5-6% од анкетираните ќе се изјаснат...тоа е македончето во нас ...во врска со аналниов.. 35%...многу ми се гледа..тоа значи дека секоја трета имала анален секс..а сите се прават светици...пуу срам да им е ... како и да се свртиш *******......така да ...како и да земеш, вагиналниот е сепак најзастапен..без дискусија ..... и то ....уствари не е то...уште малку да се окезам јас ... п.с. анакин...тогаш 100%...гарантирам јас Изменето од ma4kica - 25.Мај.2010 во 23:39 |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |