![]() |
|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Автор | ||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Најголемиот фаворит за победа на овогодинешната песна за Евровизија е претставничката на Азербејџан. Пејачот и композитор Жељко Јоксимовиќ направил балканска верзија на песната “Drip Drop” која ја изведува пејачката Сафура.
За нивната соработка таа изјавила: “Бев импресионирана кога чув дека Жељко сака да направи балканска верзија од песната. Горда сум бидејќи успешно се вмеша балканскиот мелос зачинет со ориент во западен стил. Песната е певлива и апсолутно нема потреба повеќе да се менува.“ ............Еве ја верзијата .....!!! |
||
![]() |
||
_free_ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
e alal da vi e be luge... nekogas mi se gadi so kakvi se luge ziveam... jas sum albanka, od Makedonija, i ke go bodram Gjoko do kraj, bez razlika koj e sto e kakov e, toj e pretstavnik na mojata drzava MAKEDONIJA i ke go poddrzuvam, kako sekoj i sekade sto gi poddrzuvaat svoite pretstavnici... sekogas gledate pesimisticki i samo znaete da kritikuvate... zatoa mislam deka nemame rezultati, a dokolku se obidevme site zaedno da go poddrzime nasiot pretstavnik i da lobiravme po web stranicive, pa na facebook, mislam deka ke imavme dobar plasman... sepak mislam deka i drugite drzavi se potroseni veke i namaat nisto po posebno i podobro od nasata pesna... razmislete malku...
|
||
![]() |
||
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
|
И ти си заслепена изгледа и не знаеш дека Ѓоко има партиска книшка и на митинзи за ВМРО им пееше и затоа е пратен на евросонг. Исто така лани ги пратија близнаците поради тоа што јован јованов е од вмро. Знач икоја подршка да пратиме кога испраќаат свои партиски војници и затоа таму не брукаат и фктички вечерва вмро се преставува на евросонг. затоа гледајте вечер како вмро се резили преку својот партиски војник ѓоко ![]() |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
аман бре луѓе...ни еден евросонг неможе да помине без партиски препукувања
![]() иако го делам мислењето на мнозинството дека ќе бидеме катастрофа ![]() |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
види вака кога најмногу се надеваме тогаш се разочаруваме јас мислам дека вечер ќе биде спротивно затоа што ѓоко добро го владее англискиот јазик мислам и подобро од мене па успехот сам ќе си дојде напред
![]() ![]() |
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
да да...секогаш тие поединците избиваат на површина..на езерото...како рибите на кои им се ближи крајот...ќе бидеме многу изненадени..ама негативно...или како што би рекол Леон..Ит мејкс ју ФИЛ лајк а фиш ин д охрид оушн...
|
||
![]() |
||
|
хахахахах па не би требало да се разочараме кога и сами знаеме дека ова е само забава муабетот ми беше гледајте евросонг како една врста на забава да не речам циркуз
|
||
![]() |
||
|
нормално е дека нашиот кловн се вика ѓоко
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
|
џоле вечер ќе покаже како се преобрази од риба во ајкула
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Зоте аман бре........ вечерва треба да му се даде подршка
на Ѓоко...сепак тој ни ја претставува земјава .....
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
досега баш и нема нешто за машала....може па и најдобри ќе испаднеме еј
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |