IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што е за вас редовен секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што е за вас редовен секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
Автор
Порака
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 00:17
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Sekogas koga ke mi se prisaka ..... toa e redoven sex .... голема%20насмевка

затоа ми наметнуваат вина дека се е јас кога сакам
а јас сакам мноогу ретко

тоа не е редовен

Za kogo kako ... mene nikogas ne mi nametnuvaat vina .... i zatoa e redoven ... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 22:21
3 pati na den posle jadenje, za uzinka oralen sex obavezno!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 02:47
Spored pogolem broj na istrazuvanja, redoven sex e 3-4 pati vo nedelata, ne broejki gi povtoruvanjata...
Spored mene e 5-6 pati vo nedelata.... голема%20насмевка

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 02:58
според мене не постои такво нешто..па не се мери тоа бре..2 пати, 3 пати...бла бла...
се знае тоа...кога ќе ти се присака..за некои доволно е еднаш за некои 3 пати на ден...за мене..да речеме 4 пати(не дека секо ден би ми штетело ) ...ама ашшш..немааа...станале скржави луѓево..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 03:05
Auuu mache, koj e toj tolku skrzav? збунетост
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 03:09
ееее....тоа да видиш....луѓево се кријат...не даваат...како тоа да е *потрошен* материјал
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 03:11
moze, moze.. nekoj si go ceni premnogu, pa go stedi na kilometraza... jas za takvite im vikam, da si go konzerviraat... za stalno da im bide kako nov... ama ne razbiraat deka vreme brzo letiiiiiiiiiii.... голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 07:51
..значи толку многу можеш да ме насмееш со коментариве.......па види вака...хммм...овајј..знаеш де... ....некогаш е стварно многу,а некогаш малку..тој поминува гоолема километража..ама со различна кола...иф ју ноу уат ај мин ...па вака пред крај ми е мака да барам повеќе кога знам дека нема да добијам...
инаку да не бидам надвор од темава.. размислив на темата гледано од секој аспект...мене лично доволно ми е 3 пати..а што е редовен секс...7 пати неделно
Кон врв
Milica.B Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2010
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milica.B Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 16:53
мислам дека при нормални услови 12-15 пати месечно може да се смета за редовен секс, се под тоа е малку, а се над тоа е многу
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 16:58
Originally posted by Milica.B Milica.B напиша:

мислам дека при нормални услови 12-15 пати месечно може да се смета за редовен секс, се под тоа е малку, а се над тоа е многу
хихихихихих некој бе толку на ден има
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:25
Originally posted by bingo bingo напиша:

Aj sega i ti ne preteruj ... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:27
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Aj sega i ti ne preteruj ... голема%20насмевка
јас не претерувам на тебе мислев кога го пишав ова
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:28

има??? ааа, jас дури кога се отворив за сексот толку не можам да замислам ,бе?!?!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:29

Abe ajde .... ма%20ајде

P.S ... ova za bingo de ... голема%20насмевка

Изменето од Blue Scarlet - 25.Мај.2010 во 23:30
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.