|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Автор | ||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu placev porano...sega ne..mislam deka samo poloso e ako places
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zarem mora so plachot da ima i bes?Placam cesto, solzite ja mijat mojata bolka, posle toa se cuvstvuvam dushevno polesno....
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne placam.Znam deka velat poubavo e da se isplacesh otkolku da stavish na srce ama ja pa i na srce ne stavam mnogu
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cesto placam na filmovi pesni i knigi ----- ooo pogotovo na knigi.... ko ja citav "Sedum dena za vecnost" ne mozev nikako da se smiram..... :)) am to jas mnogu si se filmam....:)))) |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
placev pred nekoj den...onaka od vzbuda samo sizli mi potekoa..nemozev da gi zadrzam...zatoa sto go glkedav filmot ADAM PECH.....poglednetego pa ke svatite
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Placenjeto e ubav ventil........isplacise i ne pottisnuvaj koga imas potreba ....
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam dali sum vi kazala i prethodno, ama kaj mene koga ke se otvori ovoj ventil potoa placam so casovi za site nepravdi vo svetot, za se sto e tazno....drugiot den normalno malku poveke sminka zatoa sto ocite gi pravam kompot :P
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete emotivno milo srcence....
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sepak mislam deka e poloso...a golema placka bev.....
|
||
|
||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne morame isto da mislime samo veruvaj mi i ne pottisnuvaj vo sebe ...
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma znam da se rasplacam na se nesto...
koga ke me navredi nekoj nikogas ne placam.... se praam deka ne slusam..... i to poveke ja nervira sprotivnata strana...
ali taka se razneznuvam na mali sitnici... ,
placev denojve ko gi vidov maturantite utroto sobrani posle proslava pred gimnazija...
i taka ....,,solzi sami kapat prosti mi.........
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga rekov deka neplacam mislev -koga me navreduvaat ili koga sum nervozna....inaku redovno placam na filmovi...ama mnogu mi e krivo sto neplacev koga zasekogas zagubiv nekogo...nemav vreme se bese taka haoticno i brzo....ostana pritisokot vo gradite i posle nekolku meseci bolkata ke me zagusese..sigurno na toa mislese delfince koga rece deka placenjeto e ventil
|
||
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PLACAM.NAJCESTO SAMA DOMA VO MOJATA SOBA SO MOITE SPOMENI KE SE IZNAPLACAM,I KE MI E POLESNODEFINITIVNO PLACENJETO E KORISNO,IZDUVEN VENTIL.ZATOA NE POTISNUVAJTE JA BOLKATA PUSTETE JA DA ISKOCI I DA NE NAPUSTI!
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas nikogas skoro ne placam pred drugi.....pred drugi placam samo ako stvarno ne mozma da izdrzam.....i toa najcesto e za gluposti....ama ako se rasplacam za edna sitnica togas....tesko da prestanam....togas placam za se nesto so mi tezi a ne sum go kazala i sl....a mrazam da placam pred drugi.....toa se slucuva samo vo momenti koga ne mozam da izdrzam....ona ko vekje glasot mi e placliv itn....i togas se cuvstvuvam glupo..... ama retko mi se slucuva da se rasplacam pred nekogo....mnogu placam na tazni knigi i filmovi, ama gledam da ne placam
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |