|
Потреба да бидеш потребен |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i site si tre*ame,ama nikaden ne nema vo tie momenti |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da se vklopis vo sredinata i da se custvuvas deka si del od nea mora da imas custvo deka na nekoj si mu potreben.no denes egoizmot ne im dava na lujdzeto da davaat nesebicna ljubov pa taka mnogu lujdze se resavaat na zivot bez na nekoj da mu trebaat pa taka ostanuvaat sami. kako posledica na toa imame lica koi edinstven prijatel im e samo kompjuterot.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakas da kazes deka si i ti eden od tie sto nemaat prijateli?
Imam vpecatok deka sakas da ni stavis ez vo dzebot...pffff....sakal da kaze nesto sogovornikov... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш се потсетив дека некаде имаше ваква тема..и дека прочитав вакво нешто како постот на иги..ама не ми текна дека е на форумов и после толку многу работи поминати во животот разбрав дека... убаво е да бидеш потребан..само сите луѓе различно гледаат на тоа...мене веќе ми е сеедно дали сум потребна на некого..порано размислував на таа тема,ама сега живеам од ден за ден..потребни ми се многу луѓе за да функциониран,ама повеќе не ги бирам како порано...потребен ми е ТОЈ..но само додека мислам на него..престанав да бидам зависна од луѓето , а со тоа престанаа да ми бидат секојдневна потреба..дарувам љубов, а не барам...едноставно сум во тој период кога не сакам да се зближам премногу со некого т.е не можам да бидам во врска од која ќе произлезе нешто повеќе поради тоа што знам дека земјава кога тогаш ќе ја напуштам и ќе одам таму кај што припаѓам...правам добри дела но не очекувам добрина бидејки скоро сите го забораваат доброто истиот момент кога ќе ја затворат вратата...мислам,мислам и неможам да разберам зошто порано ми требале сите оние луѓе околу мене за да функцонирам нормално а сега дури ни партнерот не ми е толку потребен... (онака се потсетив на темава..а го цитирав иги бидејки се потсетив баш на ова што го напиша) |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема поблажено чувство, особено ако е возвратено, дефинитивно
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се случи еден и единствен пат да размислувам на темава за потребността во лjубовта. некако не ги поврзував двата поjма...за мене потребностто си е потребност, наj веке нужно задоволуване...потребността е спас и опстанок...лjубовта ти дава крилjа и живот без потребности- мислам на физиологични...например - не jадам, не спиjам...дури не мислам, дури не правам секс, ако тоа не е човекот когото сакам....каква потребност има тука??? о, да има---потребността од присуство...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја коа сум потребен најчесто е за да ме викнат плоча да се става, цемент да се меша...
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam potreba da ,,bidam,,potrebna i sum...
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
М... често ја имам таа потреба.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |