![]() |
|
Вашата професија-слаба и јака страна? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на мојата професија ’’Кувар’’ јаката страна е дека секогаш ти се мота во рацете нешто за јадене (освен нож ,разбира се
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Професија: антишмизлински револуционер.
![]() Јака страна: Вреѓање. Слаба страна: Нема плата. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Од кога почна и ножот да се јади??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Уштеееее од многууу древни времиња во хиндуизмот е било популарна играта ’’Кој ќе голтне подолг нож’’.
И од тогава до ден денешен лугето си грицкат ножове
![]() ![]() |
|
![]() |
|
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Професија: Програмер
Јака страна: се Слаба страна: ништо ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
јас немам професија изгледа
работам се можно и неможно .. тоа е слаба страна ![]() а јака страна е дека многу мои работи се насекаде околу мене во државата, кај и да одам тука се до мене Изменето од anakin - 24.Мај.2010 во 09:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
интересно
вашите професии се мое хоби ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
mojata profesija - toa sto od sekogas sonuvav da rabotam
jaka strana - postojano dobivas novi zadaci koi te kacuvaat na povisoko nivo slaba strana - nema ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Изменето од MyWay - 24.Мај.2010 во 11:02 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Мојата професија-сама си ја одбрав,нешто слично како Мај Веј
јака страна- хумана професија слаба страна- и кога повеќе од половина месец доцни плата,устата ти е затворена,немаш основа за ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
moja profesija - od sekogash sum sakala toa da bidam
jaka strana- sekogash si pred nov i nov predizvik
slaba strana- nedostatok na vreme
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ima rabota-ima pari!....nema rabota-nema ni pari !
![]() nekoj ke kaze deka sekogash e taka , ama i ne e da vidish,..nekoj se kine od rabota ...pa pak nema pari.. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Vo mojata profesija slaba strana e faktot shto nemam opredeleno rabotno vreme, a jaka strana e slobodnoto vreme shto go imam premnogu, koristenjeto na mozokot, kreativnosta, kako i dobrata plata.
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Mojata profesija e super.jaka strana logika,slaba strana mnogu kolegi:))samo maski
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |