IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте платиле или ви платиле за секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте платиле или ви платиле за секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
Автор
Порака
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали сте платиле или ви платиле за секс?
    Испратена: 27.Мај.2006 во 01:07
Тарифа ?   
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 01:12
Фала
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 01:31

Ne sum platila do sega...ama bogami ako prodolzi vaka seriozno ke razmislam za toaWinkBig smile

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 01:32
a mene mi trebaat pari!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 01:38
Само еднаш животот сум патил за секс, и тоа кај МТВ...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 02:10
Kolega,me iznenaduvash?!!?!?!?Zasto milo ti da plakash?c c c Big smile
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 02:15
колешке не беше заради мене, туку мое другарче..... Ај нема везе, не беше заради мене верувај, туку праев атер, а за мене.... Никогаш не ни ми дошло до толку фрка Big smileBig smile Ни приближно Big smileBig smileBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 02:23
Колешке, не верувам дека и ти патиш, се разбира доколку ти посакаш, секогаш можеш да се задоволиш, те знам многу добро во секој смисол... Знаеш у кој Wink                               Big smileBig smileBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 02:26
Big smileBig smileAh kolega moj najmilEmbarrassedBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 03:13
Знам дека за мене важи лежи лебу да те јадам, а за другите не знам јеби га LOLLOLLOL
Кон врв
antonijo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 16.Март.2006
Поени: 276
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antonijo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 05:42
sekoj sexs go plakam... za sekoj sexs da bide dobar mora da se plati so vecera ili nekoj dobar poklon...nikoj ne ti dava djabe..
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 14:28
niti mi platile niti sum platil, niti sum imal, a niti planiram da platam...
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 15:21
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

колешке не беше заради мене, туку мое другарче..... Ај нема везе, не беше заради мене верувај, туку праев атер, а за мене.... Никогаш не ни ми дошло до толку фрка Ни приближно
Si pravel ater, woww pa zarem za nekogo ater a za tebe zadovolstvo.I vredese plakanjeto, kako bese?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Patnik Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2006
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Patnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 16:13
Не ми платиле до сега а понатака , којзнае се е можноWink. Инаку и јас не сум платила и немам намера да плаќам.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.