IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:13
Мене лично не би ми било убаво...трепкање
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:22
~>99.9 ДНК е иста , што има врска бојата на кожата и географската ширина? намигнување
Кога вистинските квалитети не се перцепираат во рамката на 5те сетила , туку во она шестото , свеста , и имагинацијата.
Па шо има врска ако е црн како ќумур...
среќатрепкање
трепкање
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:31

Така е Џо, срцка! дадатрепкање

Еве на пример, мене ќерка ми да ми каже:
-мамо се мажам со овој!
Јас без размислување би рекла:
-Зимај го ќерко, а ла манекен е. Зимај и бегај. голема%20насмевка

Сварно ми е убав. задоволство
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:35
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Така е Џо, срцка! дадатрепкањеЕве на пример, мене ќерка ми да ми каже:-мамо се мажам со овој!Јас без размислување би рекла:-Зимај го ќерко, а ла манекен е. Зимај и бегај. голема%20насмевкаСварно ми е убав. задоволство

Ќерка ти кога ќе стаса за мажење,овој ќе биде дедо
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:39
Originally posted by Џо Џо напиша:

~>99.9 ДНК е иста , што има врска бојата на кожата и географската ширина? намигнување
Кога вистинските квалитети не се перцепираат во рамката на 5те сетила , туку во она шестото , свеста , и имагинацијата.
среќатрепкање
трепкање
Абе седи таму...плазење
да не даде господ ќерка ти да се мажи со црнец оти ова сепак е Балкан и нема да можиш ни на прозорец да се појавиш а да не те покажува народот со прст...трепкање

Тиги... верувај нема да биди како тој богатиот на сликата, туку некој ужасен, заблосан , со подгрицнато уво, и испакуличени очи , што џвака марихуана и има афро фризура, дојден во Македонија на црно за да се спаци од војната во Таџикистан каде налетал кога бегал од плантажата со банани на која `рмбал, и згора на се не знае ни англиски, ни македонски ни ништо, па треба да комуницираш со гестикулации. плазење

Реткост се тие богати црнци...намигнувањенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:42
Ја бегам од Балканов...
Има доста музика , али џабе , нема публика...
А да ти кажам Фолцико , Реткост се и богатите белци денес...голема%20насмевкатрепкањетага
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:46
Ај не ми се глупирај! голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Ако тоа ја прави среќна... зошто да не бе?
Па и јас би се омажила со црнец... ако има љубов. голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:49

Ја бегам од Балканов...
Има доста музика , али џабе , нема публика...
А да ти кажам Фолцико , Реткост се и богатите белци денес...голема%20насмевкатрепкањетага
Јас не бегам од балканов....  пошо не сакам баш јазици што не се од словенско потекло и автоматски со та нема да можам со никој да се разберамцрвенеење

Секоја музика со своја пубилка , чисто за задоволство, па колку и да е мал кругот секогаш можеш да ги најдиш...
да речиме... можеби не си се потрудил доволно.... еве јас ја пронајдов својата публика и сум више него задоволенголема%20насмевка

А што се однесува до црчугите, апсолутно не ги сакам да ми влегуваат во фамилија...

за вас вие си знаете....

моево е прилепски менталитет и не се искоренува... голема%20насмевка
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 13:13
sekoj si ima svoe pravo na izbor, nikogas ne veli nikogas, zs da ne nisto ne se znaji vo zivotot, ne veli kakov sum tuku kakov ke bidam.....намигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 15:16

среќатрепкање
трепкање
да ми простиш, тоа 0.1% кога ќе и влези на некоја очи превртува, така да не е многу истосмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 17:07
ај...
не дека не беше смешно...голема%20насмевка
али...
стереотипи...неголема%20насмевка
голема%20насмевка

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 17:10

ај...
не дека не беше смешно...голема%20насмевка
али...
стереотипи...неголема%20насмевка
голема%20насмевка

Абе остави стереотипи, не мораме да се правиме многу либерални....

Немам нешто озбилно против нив и не сакам да ги истребувам или да ги тепам затворени во визба (с краја да е) ама така као препечени ми е поприлично одбивни....

реално кажано - тоа е, без правење филмови и маски
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 19:56
Hoho...kaj ce ni bide krajot koga vo reprezentacijata na Makedonija ce bidat se domasni nigeri...pa...pa..pa...Ke gi tepame dream team-ot na SAD so 20 razlika....
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 20:03
I Google vika deka nesto ne stima so crncite...

You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.