![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | |
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Малку, во споредба со наредните што ќе се разочараат.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
досега , фала богу никој
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Ljak...nikogas ne se zamaram so dusi koie se daleku od mene....ubavo mi e vo mojata koza...NELI?
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Немам намера да разочарувам некого,јас сум таа што сум ,имам свој круг одбрани луѓе со кои ми е пријатно и давам максимум од себе да остане така.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
и јас немам намера ама често не намерно повредувам али ако ти е приател и ако е добар со тебе нема да се разочара толку брзо од тебе
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
jas znam kakov sum
![]() ![]() ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
So moive 24 godini do sega nemam razocarano nikoj vo mojot zivot. Cvrsto sum ubedena deka so mojata maksimalna iskrenost go postignuvam ona sto go sakam i nemalo potreba za da dojde do stepen na razocaruvanje kaj nekoi lugje. Prezadovolna sum od zivotot i onie koi me opkruzuvaat. A ako treba da se odgovori za toa dali sum razocarala nekoj tuka na forumov , pa iskreno veke ic ne mi e gajle ,bidejki onie (forumdzii)so koi licno se zapoznav vo Skopje gledam deka retko idat na forum , a ovie sto ostanaa i ne gi poznavam licno , zatoa i ne mi e bitno sto tie ke napisat. |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
денес ми е поважно да знам во колку се разочарав јас
Изменето од anakin - 22.Мај.2010 во 20:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Допрва ќе почнат..
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од anakin - 22.Мај.2010 во 20:28 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() уживај немора на никој да се докажувам... тоа мора да се усети... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |