IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Каков секс преферирате??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков секс преферирате??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
Прашање: Каков секс преферирате?
Одговор Гласови Статистика
36 [59,02%]
2 [3,28%]
5 [8,20%]
0 [0,00%]
3 [4,92%]
15 [24,59%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2009 во 19:39
Sekakov ...pa i normalen moze
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2009 во 11:05
Пааааа сите ми се убави... бидејќи сум имал секаков... нооо некако најфилинг ми е орален со cum shot... намигнување
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
bibibi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibibi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 00:37
Sve sakam vo seksot. Uzivam vo nego, zatoa i go imam sekoj den!
Кон врв
panter123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2010
Поени: 15783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 05:10
Sekakov seks e ubav dokolku dvajcata partneri se megusebno usoglaseni i komplementarni vo seksot togas dvajcata beskrajno ke uzivaat vo ubavinite i blagodetite koi gi pruza seksot bilo da e toj analen vaginalen ili oralen, sekoj seks si ima svoja ubavina i lezet jas licno koga imam seks sakam toj da bide kompleten pocnuvajki so peting oralen seks potoa sledi dobar zdrav vaginalen i za samiot kraj moze da se nasladuvate vo ubavinite i blagodetite koi gi pruza analniot seks, vo posledno vreme nekako najpoveke mi se dopaga analniot seks uzivam koga ja obrabotuvam partnerkata analno a uziva bogami i taa toa mozebi e taka poradi toa sto vo pocetokot na vrskata praktikuvate najpoveke vaginalen seks pa so tek na vremeto se zasituvate od nego i barate nesto novo nekoe novo neistrazeno mesto koe ke go otkriete doprva i ke gi vkusite ubavinite i zadovolstvata koi gi pruza, megutoa mozebi toa e i privremeno se dodeka i toa novo mesto ne vi zdosadi i od nego ne se zasitite pa pak da mu se vratite na stariot klasicen dobar vaginalen seks i pak povtorno koga ke se zasitite od nego preminuvate na analen i tn.
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 08:47
смеењеpanter123....da ne sakashe vo temta ,,patuvanje,,, da postirash? pa go pobrka seksot so poseta na nekoj grad??
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 08:53
како ви се секса уште од сабајлезевање
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 09:10
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

па да тргне денот...
нека е со убаво...намигнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 10:47
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

смеењеpanter123....da ne sakashe vo temta ,,patuvanje,,, da postirash? pa go pobrka seksot so poseta na nekoj grad??

Немој така ма Бијонсе,човекот дал толку исцрпен одговор посабајлечкисмеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 11:15
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Шо ма како? па со лезет онака поспано и од позади.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 11:16
Originally posted by panter123 panter123 напиша:

Sekakov seks e ubav dokolku dvajcata partneri se megusebno usoglaseni i komplementarni vo seksot togas dvajcata beskrajno ke uzivaat vo ubavinite i blagodetite koi gi pruza seksot bilo da e toj analen vaginalen ili oralen, sekoj seks si ima svoja ubavina i lezet jas licno koga imam seks sakam toj da bide kompleten pocnuvajki so peting oralen seks potoa sledi dobar zdrav vaginalen i za samiot kraj moze da se nasladuvate vo ubavinite i blagodetite koi gi pruza analniot seks, vo posledno vreme nekako najpoveke mi se dopaga analniot seks uzivam koga ja obrabotuvam partnerkata analno a uziva bogami i taa toa mozebi e taka poradi toa sto vo pocetokot na vrskata praktikuvate najpoveke vaginalen seks pa so tek na vremeto se zasituvate od nego i barate nesto novo nekoe novo neistrazeno mesto koe ke go otkriete doprva i ke gi vkusite ubavinite i zadovolstvata koi gi pruza, megutoa mozebi toa e i privremeno se dodeka i toa novo mesto ne vi zdosadi i od nego ne se zasitite pa pak da mu se vratite na stariot klasicen dobar vaginalen seks i pak povtorno koga ke se zasitite od nego preminuvate na analen i tn.

Машала машала пантер. Ти би чоколадо уз кафето од сабајле а?
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 16:09
со жена голема%20насмевка

ненормален голема%20насмевка
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 19:25
Me cudat ovie so SVEEEEE odbrano ? изненадување
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 20:25
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Тоа  СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ сигурно се мисли на рачно...каубој
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 23:40
Originally posted by Генерал Митре Генерал Митре напиша:

Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Тоа  СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ сигурно се мисли на рачно...каубој

Vidi tamu gore u anketata ima navedeno se i seshto ... zatoa i mi e cudno ... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.