|
Каков секс преферирате?? |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | ||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekakov ...pa i normalen moze
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пааааа сите ми се убави... бидејќи сум имал секаков... нооо некако најфилинг ми е орален со cum shot...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
bibibi
Нов член Регистриран: 26.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sve sakam vo seksot. Uzivam vo nego, zatoa i go imam sekoj den!
|
||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekakov seks e ubav dokolku dvajcata partneri se megusebno usoglaseni i komplementarni vo seksot togas dvajcata beskrajno ke uzivaat vo ubavinite i blagodetite koi gi pruza seksot bilo da e toj analen vaginalen ili oralen, sekoj seks si ima svoja ubavina i lezet jas licno koga imam seks sakam toj da bide kompleten pocnuvajki so peting oralen seks potoa sledi dobar zdrav vaginalen i za samiot kraj moze da se nasladuvate vo ubavinite i blagodetite koi gi pruza analniot seks, vo posledno vreme nekako najpoveke mi se dopaga analniot seks uzivam koga ja obrabotuvam partnerkata analno a uziva bogami i taa toa mozebi e taka poradi toa sto vo pocetokot na vrskata praktikuvate najpoveke vaginalen seks pa so tek na vremeto se zasituvate od nego i barate nesto novo nekoe novo neistrazeno mesto koe ke go otkriete doprva i ke gi vkusite ubavinite i zadovolstvata koi gi pruza, megutoa mozebi toa e i privremeno se dodeka i toa novo mesto ne vi zdosadi i od nego ne se zasitite pa pak da mu se vratite na stariot klasicen dobar vaginalen seks i pak povtorno koga ke se zasitite od nego preminuvate na analen i tn.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
panter123....da ne sakashe vo temta ,,patuvanje,,, da postirash? pa go pobrka seksot so poseta na nekoj grad??
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како ви се секса уште од сабајле
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да тргне денот... нека е со убаво... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој така ма Бијонсе,човекот дал толку исцрпен одговор посабајлечки |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо ма како? па со лезет онака поспано и од позади. |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машала машала пантер. Ти би чоколадо уз кафето од сабајле а? |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со жена
ненормален |
||
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me cudat ovie so SVEEEEE odbrano ?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ сигурно се мисли на рачно... |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi tamu gore u anketata ima navedeno se i seshto ... zatoa i mi e cudno ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |