![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 449450451452453 680> |
Автор | |
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сп...сп...сп.....што е следно
![]() сп..како ти текна ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
СП оти мисли дека не мислам на неа воопшто?
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
сп...зошто да мисли
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
СП ако на пријатели не мислиш на кого ли треба да мислиш?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сп...зошто е толку добар
![]() сп..знае ли дека денес тие се загрозен вид..и најмногу страдаат? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
mnogu sum dobar..se prasuvam zasto?
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
СП Ќе се уклучи ли пак и денеска?
Оу пресвети мадагаскар, те молам! ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сп...што кажав толку лошо
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
СП шо си занина???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
сп...
зошо имам премногу прашања??? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сп...беа ли во право сите оние кои ’’аминаа’’ полни горчина.
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sp...shto li vika?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
СП...како се вика дечкото што беше коментатор на натпреварот интер-баер
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сп...зошто се запишав таму,а не на медицински
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 449450451452453 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |