![]() |
|
Дали сте платиле или ви платиле за секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | |
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Мај.2006 во 01:07 |
Тарифа ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Фала
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ne sum platila do sega...ama bogami ako prodolzi vaka seriozno ke razmislam za toa |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a mene mi trebaat pari!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Само еднаш животот сум патил за секс, и тоа кај МТВ...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Kolega,me iznenaduvash?!!?!?!?Zasto milo ti da plakash?c c c
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
колешке не беше заради мене, туку мое другарче..... Ај нема везе, не беше заради мене верувај, туку праев атер, а за мене.... Никогаш не ни ми дошло до толку фрка
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Колешке, не верувам дека и ти патиш, се разбира доколку ти посакаш,
секогаш можеш да се задоволиш, те знам многу добро во секој смисол... Знаеш у кој
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Знам дека за мене важи лежи лебу да те јадам, а за другите не знам јеби га
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
sekoj sexs go plakam... za sekoj sexs da bide dobar mora da se plati so vecera ili nekoj dobar poklon...nikoj ne ti dava djabe..
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
niti mi platile niti sum platil, niti sum imal, a niti planiram da platam...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Patnik ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Не ми платиле до сега а понатака , којзнае се е можно
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |