![]() |
|
ЗА КАРАКТЕРОТ НА ЛУЃЕТО... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Направи си една ретроспектива на самиот себе си,ќе се изненадиш од резултатите,зарем не ти се случило да кажеш....Ех да ми бил овој памет тогаш и тогаш?!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
нееееее не ми текнало на ова па ти велам јас не сум се сменил али ова не значи дека треба да менувам нешто не се жалам јас што не сум се сменил и се надевам дека нема да се сменам на (полошо)
Изменето од bingo - 21.Мај.2010 во 16:04 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Многу фактори имаат влијание врз надградбата и менливоста на нашите карактери,а тие се веќе спомнати во некои постови,почнувајќи од наследните гени,па домашното воспитување ,па работата итн.
И немој,не се менувај..... не на полошо! ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |