|
Како да направите женска да НЕ ве сака? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едноставно биди искрен со неа,кажи и дека не те интересира и да те остави на мира ...или ако веќе си разговарал со неа,игнорирај ја не и одговарај на пораки на телефонски повик и слично |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега ми текна...
Девојчето најверојатно е тинејџерка јел тако? Епа не е лесно... Чуш, може и во депресија да падне. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе деца, што е толку тешко тоа???
ЌЕ бидиш апсолутно ладен и незаинтересиран за се спрема незе и сакала-нејчела ќе и текни и ќе те остави... проверено, 100% функционира.. edit: Ќе давав и пример за постојано корпосување, еден мој другар, ама NVM Изменето од volkswagen - 21.Мај.2010 во 13:39 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vakva tema bez veza
ne sum videla do sega |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epic Win... Добро составено |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
now...thats my problem... а шо знам , добра другарка ми е ... само...она очигледно ‘трипа‘... |
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џо душичко...абе ме изнасмеа...
имаш проблем..хах...ќерката на другарка ми доаѓа загрижена дома и вика-мамо,јас имам голем проблем....сите во одделение ме сакаат
понекогаш посакуваме да имаме ваков проблем
туку...шо ми беше муабетот...абе дете...за да те одсака треба да глумиш лудило...да чачкаш нош на јавни места,да пцуеш,да изигруваш малоумен,хулиган...ама нема да те отсака,оти шом таа те намерачила ништо нема да и смета...дури и интересно ќе и е
туку ти фино-лепо однеси го момето на кафе и сокче и објасни и како стојат работите ...како културен момак а не ко неандерталец.
малку ќе и биде криво ама ќе и мине...
и убаво ти кажа Тиги,ќе те раскажува по другите каков сељак си бил па ќе те одсакаат сите...не го бива така
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едноставно кажи и дека не сте еден за друг. Глупо е да смислуваш сценарија врз основа на кои таа треба да укапира дека не ја сакаш. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сум експерт за ова тема
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дури и бинго тоа не го може
...нити било кој друг се` друго е можно освен да натераш некого да те засака или отсака |
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Океј средена работа...
Се отарасив од чупето... Дискутирајте техники и типови ако сакате... |
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да и `ркнеш у ципела или да и истуриш пиво (не вино, пиво, погрдо мириса) на маица.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стратегија за откачување на жени
Во врска сте веќе некое време, но ете нештата не функционираат како што треба. Сакате да ставите крај, но знаете дека тоа ќе ја повреди. Што да правите? Префрлете ја топката на другата страна и натерајте ја таа да биде онаа која прв ќе стави крај. Како да ги изведете тоа? Еве неколку идеи. 1.Бидете наметлив и несигурен
Факт е дека кога едниот во врската станува наметлив и несигурен, другата половина се труди да го избегнува и го гледа како емоционален паразит. Затоа барајте од неа да ви кажува како сте најдобар, најпаметен, единствен и се разбира не ја испуштајте ја од вид. 2.Бидете здодевен Глумете лудило и ѕвонете на секои пет минути. Кога сте со неа бидете максимално прилепени и правете предвидливи работи. 3.Планови, планови, планови..
Почнете разговор од типот „кога ќе се земеме повеќе нема да работиш, помалку ќе се дружиш со пријателките, ќе ми родиш деца и ќе се грижиш за домот“. Ако ова не ја исплаши, преминувате на мизерната фаза. 4.Бидете очаен Жените мразат очајни мажи, па затоа започнете да се жалите на секој чекор. Незадоволни сте од животот, од работата, од сè. И секако не заборавајте да и наспоменете дека секогаш кога не ви е добро ќе ја барате за да ве утеши. 5.Нема секс ? Ајде чао! Најбруталната мерка од сите наведени. Колку и да ви е тешко стиснете ги забите и издржете. Оставете и впечаток дека веќе не ви е до секс, имате премногу работа, уморни сте или не ве привлекува доволно. Изменето од Schatzii - 08.Октомври.2010 во 13:59 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja pametna zena se sekava od prva,na primer koga i da ti rece mazot edna recenica se znae deka ne mu e do tebe Eve vaka.....da nosam cizmi ili cevli?a toj....sto sakas Da idam so tebe v grad?...Kako sakas da go oblecam ovaj ili oj\naj fustan?....koj sakas...dovolno e
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |