|
Како да направите женска да НЕ ве сака? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Мај.2010 во 12:30 |
Дечки....
Како? Како ги терате? Женски... Како да ве отераме? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо бе што ти станало????
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо бре душо...што ти бидна...???
зошто сакаш ...женска да НЕ те сака ??? ..........
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе . . . ти па ти... како , да станеш одбивен кон одредена женска? тоа ми е . . . подобро она свесно да те ‘отсака‘ него , да и дадеш директ и да те замрази... нели?... |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова мора да се некои... нови ..љубовни..филозофии .............
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами Џо според мене малу погрешно си ја поставил темата,но требаше воведниот пост поинаку да го кажеш.
Значи тебе идејата ти е на некој културен начин да ја откажеш девојката да не те сака како повеќе,што заклучив???
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па поентата е ...како да и станеш ‘одбивен‘ и она после одредено време да изгуби интерес спрема тебе...? |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто да бидеш одбивен кога може со разговор да си кажеш дека не оди работата и готово?
|
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бидејќи некои женски не капираат одредени зборови? |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema tuka so da se pravi
ljubovta nit se planira nit raste poleka ( isklucoci postojat po se igleda) no voglavno e taka ili kje ve mavne naglo dvajcata ili ne ...treto nemet |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA TREBA PRED DRUSTVOTO DA SI PRIPISES GNASNI OSOBINI I TAA ZA SEKOGAS KE TE ZABORAVI NO ZA ZAL I DRUSTVOTO KE TE NAPUSTI-pa zatoa vo kakvo drustvo si takva ke te posakuva, stom taa ne ti se dopajdza baraj posovrseno drustvo |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се правиш одбивен значи треба да играш идиот во главна улога,а зошто да се правиш будала при здрав памет???-Некако не ми ујдисват ова
|
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa odlucise ili eden cas igraj idiot ili cel zivot zivej so idiot |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо сварно си чукнат. Лично, некој дечко би ми бил одбивен ако има нула култура (ова не ти го препорачувам да го испробаш ), намќор е, незнае два реда муабет да направи, пцуе и се глупира. Али знаеш што? Ќе раскаже каков си и што си на другите па други женски (и тие што ти се свиѓаат) ќе дознаат за тоа и ќе те одбегаваат. Затоа немој. Подобро кажи и директно дека нејќеш ништо со неа. Оф, кутар он... му се лепат женски, а он нејќе.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |