|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
србите пак ќе бидатѕ подобри од нас со таква турбо фолк пејач :D |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милан Станковиќ е во Скопје, пред еден час даваа интервју во живо а потоа снимка за емисијата за Србите на МТВ2.
Се изненадив колку е елоквентен и колку убаво се изразуваше. Ма тоа една фаца мила, милина, му се смеат очичките. Тоа е дете што би рекле старите со мила ѕвезда. И незнам дали ја слушнавте “Балкањеро“ на шпански, многу интересно звучи. http://www.youtube.com/watch?v=tbvKWvQo9MM&feature=related И уште кажаа дека Ѓоко Таневски ќе патува со поголем дел од семејството (а Милан рече дека не би сакал со своите зашто нема да може да им се посвети, тоа е професионалче.) Нашиов ќе оди на прошетка, зашто да не ги понесе домашните ) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за Марија Магдалена, навистина се сто напиша си во право.Малиот е не само професионалец но и одличен дечко.
Има шанси, а и не е наместено како нашиот. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брега не прави турбофолк туку џипси-џез-фузија..или етно-џез... Нема веќе енергија за рок... А и добри му се песните...но , никако не се турбофолк... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има евровизија
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кутрото ко прваче чека некој да му шепне
whatttt????? |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
cacan
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- In Ohrid I live by the lake so in Oslo I feel like a fish...
Ова е само еден од бисерите кои нашиот евровизиски преставник ги
"тропаше" на интервјуто по првата проба во Осло.
Можеби ја има силата, но англискиот јазик дефинитивно не го владее! По министер во Македонија ова е уште еден пример за состојбата на нашата естрадна сцена... http://www.youtube.com/watch?v=RQ8HJ2WDWlM http://www.youtube.com/watch?v=oMwpGUzYxDs http://www.youtube.com/watch?v=v0L5u5Lz0tY п.с превземено од мак сајт |
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гревче,не му била добра енглиш наставничката
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѓоко само се шегувал со нас со лошиот англиски, а ние не сме го разбрале
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |