IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 39>
Автор
Порака
mari Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 15:36
Neverstvoto ne treba da bide so umisla,bidejki toa e grev, no neverstvo moze da se sluci od nekoja nametnata situacija, no toa ne znaci deka treba da bides tolku transparenten za da ja povredis licnosta na tvojot partner.Ednostavno ako e samo incident, premini preku toa, no ako e nesto seriozno sedni i razgovaraj so partnerot dostoinstveno, pa odlucete za Vasata idnina 
sakaj, za da bides sakan
Кон врв
grdo pajce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај grdo pajce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 22:44

mi se slucilo da izneveram,no metam deka en e pravilno i deka pred da se naprajt nesto takvo po ok bi bilo da se prekinit vrskata za da ne se povredit suetata od partnerot

that which does not kill you only makes you wanna kill
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 23:42
Originally posted by цеце цеце напиша:

ne si bila vo iskusenie?...

Секој се нашол во состојба кога бил во искушение.Наше е да знаеме навреме да се повлечиме, затоа што на партнерот со кој сме ќе му нанесеме болка.Зарем треба некој да се осети повреден?

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 23:46
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by öåöå öåöå напиша:

Ñåêî¼ ñå íàøîë âî ñîñòî¼áà êîãà áèë âî èñêóøåíèå.Íàøå å äà çíàåìå íàâðåìå äà ñå ïîâëå÷èìå, çàòîà øòî íà ïàðòíåðîò ñî êî¼ ñìå å ìó íàíåñåìå áîëêà.Çàðåì òðåáà íåêî¼ äà ñå îñåòè ïîâðåäåí?

Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 23:51
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by öåöå öåöå напиша:

Ñåêî¼ ñå íàøîë âî ñîñòî¼áà êîãà áèë âî èñêóøåíèå.Íàøå å äà çíàåìå íàâðåìå äà ñå ïîâëå÷èìå, çàòîà øòî íà ïàðòíåðîò ñî êî¼ ñìå �å ìó íàíåñåìå áîëêà.Çàðåì òðåáà íåêî¼ äà ñå îñåòè ïîâðåäåí?     
[IMG]height=17 alt=Hug src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley31.gif" width=45 align=absMiddle>
па нели така е
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 23:56
Не сум била, ниту планирам да бидам. Во искушение досега не сум паднала.

Некои верноста ја сметаат за врлина, а некои за мана... Но седење на две столици е нешто најлошо (тоа го прават само добро пресметани луѓе )

Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 23:59

Originally posted by Периноси Периноси напиша:

Јас не сум неверен. Да се разбереме: Изневерување е кога ке го направиш тоа во кое парнерот не верува дека би ги направил/а. Така јас кога се мувам соп други девојки девојками верува дека можам да направам такво нешто, што значи дека никогаш не ја изневерувам.

Каков оригинален софизам

И многу поучен   

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 01:43
Бев неверен, ама оправдано, цел живот знаев само за авантури и ништо друго.... Додуша се исповедав, ми се налутија но сепак ми простија, и тоа ми е како наравоучение...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 03:04
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Бев неверен, ама оправдано, цел живот знаев само за авантури и ништо друго.... Додуша се исповедав, ми се налутија но сепак ми простија, и тоа ми е како наравоучение...

vlatce za kogo se vodi ova?
za kiki da ne eSmile
m.v
Кон врв
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 03:06
jas ne sum neverna toa go svakam kako vo drug da go barame ona sto mu fali na partnerot inaku ne bi iamlo potreba da go izvarame
m.v
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 03:11
Originally posted by maja_070 maja_070 напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Áåâ íåâåðåí, àìà îïðàâäàíî, öåë æèâîò çíàåâ ñàìî çà àâàíòóðè è íèøòî äðóãî.... Äîäóøà ñå èñïîâåäàâ, ìè ñå íàëóòè¼à íî ñåïàê ìè ïðîñòè¼à, è òîà ìè å êàêî íàðàâîó÷åíèå...

za kiki da ne eSmile

Влатче????? За Кики???????? Big smileBig smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Marck Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2006
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marck Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 17:43

Originally posted by Marck Marck напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Originally posted by Marck Marck напиша:

Mene me izneverija i toa koga najmalku se nadevav.Premnogu e bolno, no svativ deka ne e toj za mene nitu jas za nego, stom doshlo do seto ova:(
Ne e taka, zosto on moze se pokajal.Daj mu vtora sansa.

nikad vtora sansa!!!
Ako i e decko nikad , ako i e maz ondak da mu dade vtora sansa da ne stradat decata, taka site ke dadat sovet..Sea edno moze edno ne. Moze se pokajal neka mu dade sansa.
Negovoto vreme izmina.Nema vtora sansa.

Maja, nikoj pat ne plukaj vo stariot bunar, nekoj pat moze da pies voda odnego
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 17:47
Ma nemoj ova ti od iskustvo mark a?No stanuva zbor za neverstvo koe taka lesno ne se zaborava, neli
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 17:49
 . [/QUOTE]
za kiki da ne eSmile
[/QUOTE]

?????????????? da ne se zaboravate malku??????Confused

Изменето од beleg - 27.Мај.2006 во 17:56
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.