IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни off - муабети...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни off - муабети...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
Автор
Порака
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:06
i sega???
treba da ti kazeme bravo??збунетост
koga svati deka ti fali?? koga ja izgubi??
A KADE BESE TI ZA NEA KOGA I TREBASE???збунетост

Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
TheB0ss Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Мај.2010
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheB0ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:12
ne baram ni bravo ni nisto..samo sakam da kazam deka sfativ deka ja sakam..deka se smeniv..i deka veke nikogas nema da bidam takov i da pogresam..
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:14
хммм...некој се освестил...само после толку страдање жената нема да биде иста како порано....
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheB0ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:15
veruvaj deka e ista..jas najdobro ja znam..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:15
Originally posted by TheB0ss TheB0ss напиша:

ne baram ni bravo ni nisto..samo sakam da kazam deka sfativ deka ja sakam..deka se smeniv..i deka veke nikogas nema da bidam takov i da pogresam..

ne treba da kazes...treba da DOKAZES i POKAZES среќа
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheB0ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:16
na nejze i DOKAZAV I POKAZAV..samo tuka sakam da si ja otvoram dusata..nov sum na forumov i moze na gresno mesto napisav se izvinuvam...

Изменето од TheB0ss - 18.Мај.2010 во 14:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:19
Originally posted by TheB0ss TheB0ss напиша:

na nejze i DOKAZAV I POKAZAV..samo tuka sakam da si ja otvoram dusata..nov sum na forumov i moze na gresno mesto napisav se izvinuvam...

ne se izvinuvaj... големо%20гушкање
ke se ocelicis, ke se naviknes na vakvi ko mene намигнување
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:20
пиши си ти...има кој да бриши после нас...

инаку убаво е напишано(барем мене ми се допаѓа)...можеби некој друг ќе се стави на твое место читајки го ова...и ќе размисли два пати пред да ја направи истата грешка како тебе....

инаку би требало да пишуваш кирилица (доколку не си спречен од некои причини )
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheB0ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:24
laptopot me zafrkava nejke da smeni font..inace fala sto mislis deka e ubavo napisano..bidejki go napisav od dusa..se otvoriv kazav se kako bilo..kazav deka se smeniv deka sfativ deka ja sakam..i deka i dokazav i pokazav veke za ovaa pola godina..
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:46
дефинитивно тажна приказна,со среќен крај
мажите без исклучок,секогаш се освестуваат што имале покрај себе и колку вредело,откако ќе го изгубат
за жал тоа е толку честа појава
но сепак ти си имал среќа и девојката ти се вратила,затоа сега треба да си ја чуваш,цениш,пазиш и мазиш најдобро што можеш и да внимаваш на сопствените постапки во иднина
ви посакувам се најдобро и еден голем + што се одлучи да ја споделиш твојата приказна овде на форум,што е реткост од машка страна,да зборуваат за своите чувства и љубовни искуства
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheB0ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 14:54
Falaaaaaaaaaaaaaaaa...
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 18:58
сврши???збунетост

јави%20ми%20се
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 08:27
ljubovta e nastap na ludilo...голема%20насмевка
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 13:28
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

ljubovta e nastap na ludilo...голема%20насмевка

параноја и еуфорија...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.