IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Најнепосакувани Музичари...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најнепосакувани Музичари...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
10101 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Jamaica
Статус: Офлајн
Поени: 963
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 10101 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2010 во 20:19
Violetovata mu e omilena boja
Karakteristicno devojce...
Кон врв
manipura Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај manipura Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2010 во 20:56
Од сите досега набројани во секое ве подржувам Тоше по се изгледа одовде никој не гу слушал ,исто и јас меѓутоа по неговата смрт целост го почитувам бидејќи е еден од најдобрите ако не и најдобар пејач во Македонија,
се сеќавате на Шако и Дадо Полумента они ми се на прво место убедливо водат на листава овие бугарскиве не можам да сватам зарем има некои што ги слуша !??! ама веројатно лугето се желни за големи газиња, надуени гради и.....што уште не ,исто е со српскава естрада макар што има големи исклучоци меѓу кои и Дино Мерлини и секако онаа YU музика ( сметам дека има нешто посебно кај неа), а за макдонциве наши пред некој ден гледав на K-15 се запрепастив 2 саати ми беше пуштено некако рап музикава не преплави слаткар сиги тони овој оној уфффф убаво ни беше кога ја немавме оваа музика зарем нели ???
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 02:43
Ауф, ги заборавив овие нашиве Слаткаристи... болен
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 13:24
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Ауф, ги заборавив овие нашиве Слаткаристи... болен

кУвАрИ...голема%20насмевкаголема%20насмевка
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 13:44
dino merlin, crvena jabuka, plavi orkestar i celo bh sranje... (pre bi slusala turbo folk nego niv)
majkl djekson nikad ne sum mozela da go slusam... (i cela djekson familija)... bljak, bljak..
lady gaga - neznam niedna nejzina pesna iako tolku tupat...
aauuuu.... moderen jazz... nemozam da smislam...(mozebi se ok ... samo jas ne ja svakam muzikata??)
kup srpski, bugarski, turski... turbo folk pevaljki...
ne mi teknuva nisto drugo u momentov...тага

Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 23:47

Калиопа...Калиопи...Букле ..............не%20знам....
  кога и да ја слушнам ...после  ...два дена  ушиве ме болат....не%20зборувам
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 00:00

Малиов колку е исфорсиран и сам не е свесен... не
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 12:59
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

dino merlin, crvena jabuka, plavi orkestar i celo bh sranje... (pre bi slusala turbo folk nego niv)
majkl djekson nikad ne sum mozela da go slusam... (i cela djekson familija)... bljak, bljak..
aauuuu.... moderen jazz... nemozam da smislam...(mozebi se ok ... samo jas ne ja svakam muzikata??)

Плави Оркестар и Џез....

....Закон!!! трепкање
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 17:43

Ја би да се кастрира детево!
Мада факинг Дизни “метал“изнервираност
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 18:18
 не бе ...
само нека му ја отсечат шишката...
има да се расплачи...х) х) х)
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 23:07
Аааа ги заборавив овие... болен Полигави песни во живот немам чуено...не

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 02:23
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

а која музика ја слушаш
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 22:54

Немогу да је поднесем!болен

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 15:56
миле китич (ако можи да се наречи музичар) не
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.