|
BEYONCE....... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Осудија Бијонсе и Лејди Гага поради Бугарин
Минхенскиот суд одлучи дека бугарскиот студент Искрен Лозанов бил ограбен и забрани емитувањето на клипот "Видео фон" на територијата на цела Германија.
Во него попзвездата Бијонсе Ноулс носи тоалет, кој многу личи на творба на бугарскиот дизајнер, навикано "Ден и ноќ". Прават се рачуни издателот "Сони мјузик" да биде натеран да не пушта песната во ефир во целиот германски мизикален свет, рече вчера пред "Труд" Искрен. Со моделот тој освои минатата година бугарскиот круг на натпреварот на "Триумф", а на меѓународниот финале излезе втори. Комплетот неговата долна облека, инспириран од Пикасо, беше претставен од супермодел Џордан Ден. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа Бијонсе наутро?
Конечно
во јавноста излезе вистинскиот изглед на Бијонсе. Британскиот таблоид
The Sun успеа да ја улови популарната пејачка на балконот на еден хотел
во Рио, облечена во пижами. Бијонсе веќе неколку дена се наоѓа во
Бразил каде се подготвува за турнејата низ Јужна Америка. - Сигурно сите се прашувате како изгледаат познатите ѕвезди наутро. Верувајте дека тие не изгледаат толку убаво како што ги замислуваме. Нивниот изглед на црвениот тепих лаже. Тоа морате да си го запомните. Познатите ѕвезди изгледаат исто како нас. Еве ја Бијонсе. Дали гледате некоја разлика помеѓу нејзиниот изглед рано наутро и вашиот. Сигурно дека не, изјави репортерот на The Sun. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лејди Гага и Бијонсе се разголија во новиот видео спот
Додека вистинските фанови на Lady Gaga и Бијонсе ги одбрројуваат часовите до премиерата на нивниот нов спот за песната Telephone, ние ви нудиме неколку атрактивни фотографии од снимањето на видеото. Во пресрет на излегувањето на видео материјалот Lady Gaga ги загреа обожавателите објавувајќи фотографии од спотот на Twitter, на кои „стратешките“ делови од телото и се прикриени со полициска лента. Сепак, освен фотографии од атрактивната Gaga, можеме да се воодушевуваме и на Бијонсе, која воопшто не заостанува во голотијата во однос на нејзината колешка. Во Холивуд се шушка дека спотот не е само празни атрактивни кадри, туку во него се обработува цела приказна. Според информациите, Lady Gaga е в затвор, а Бијонсе се труди да и помогне за да избега. Целото видео е инспирирано од познатиот режисер Квентин Тарантино. Ова не е прво видео на Бијонсе и Gaga, тие во ноември промовираа спот за песната Video Phone. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beyonce Knowls е прекрасна девојка, високо-талентирана и физички повеќе од атрактивна.
Таа е толку популарна што низ годините насобра толкаво богатство, што од концерти, албуми, реклами, филмови во САД таа е бренд за себе.
Уште во раните денови на Destiny's Child таа се одвојуваше од останатите членки на групата иако и тие се супер женски.
Последниов спот со Лејди Га-Га е врвно уметничко достигнување на филмската индустрија и е неверојатен, малку сцените се повеќе од контроверзни и нападни, но ефектот е моќен какви и реакции да предизвикува.
Ја сакам Бијонсе и ми се допаѓа и како актерка.
Женската е Топ
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бијонси
стана една од најголемите модни икони во последниве неколку години.
Секогаш изгледа совршено добро........ нејзините пет модни тајни се.... Модни додатоци Дизајнери Мои фаворити Стилот може да се менува -Во приватниот живот сум конзервативна личност, но секогаш средена. Научете да уживате во модата и да ја комбинирате за секоја прилика. ........вели Бијонсето |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бијонсе е бремена!?RnB ѕвездата Бијонсе и нејзиниот сопруг Jay Z очекуваат бебе, пишуваат американските таблоиди.
Иако потпаролот на славниот пар сеуште не даде изјава по повод оваа вест, американските таблоиди „од добро известени извори блиски на парот„ дознаа дека Бијонсе наскоро ќе стане мајка. Изменето од емил - 26.Март.2010 во 11:56 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од bijonse1 - 19.Мај.2010 во 17:37 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од bijonse1 - 19.Мај.2010 во 17:46 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе темава сварно стана сликовница...
_____ Баш и ја причув новата песна Why don't you love me и можам да кажам дека текстот е баш интересен. Пази сад: Now, now, now, honey
You better sit down and look around Cause you must've bumped yo' head And I love you enough to talk some sense back into you, baby I'd hate to see you come home, me the kids And the dog is gone Check my credentials... I give you everything you want everything you need Even your friends say I'm a good woman All I need to know is why? Why don't you love me? Tell me, baby, why don't you love me When I make me so damn easy to love? And why don't you need me? Tell me, baby, why don't you need me When I make me so damn easy to need? I got beauty, I got class I got style, and I got ass And you don't even care to care Looka here I even put money in the bank account [ Find more Lyrics at www.mp3lyrics.org/KjJJ ] Don't have to ask no one to help me out You don't even notice that Why don't you love me? Tell me, baby, why don't you love me When I make me so damn easy to love? Why don't you need me? Tell me, baby, why don't you need me When I make me so damn easy to need? I got beauty, I got heart Keep my head in them books, I'm sharp But you don't care to know I'm smart Now, now now now now now now I got moves in your bedroom Keep you happy with the nasty things I do But you don't seem to be in tune Ooh..... Why don't you love me? Tell me, baby, why don't you love me When I make me so damn easy to love? Why don't you need me? Tell me, baby, why don't you need me When I make me so damn easy to need? There's nothing not to love about me No, no, there's nothing not to love about me I'm lovely There's nothing not to need about me No, no, there's nothing not to need about me Maybe you're just not the one Or maybe you're just plain....... DUMB |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фитнесот на Бијонсе..... Бијонсе обожава да танцува. Тоа е еден од многуте начини на кои таа
го одржува своето тело. Таа исто така практикува да трча надвор или на
патека за трчање и крева тегови со мала тежина.....она вели... ...,,Вежбам 5 пати неделно. Станувам наутро околу 8.30 и појадувам житарици. Откако ќе помине малку време, трчам половина или еден час и потоа вежбам со тегови околу 45 минути.Еднаш неделно таа оди на часови за јога......она вели ....,,Секој пат кога ќе одам на час по јога, ми се плаче. Не знам дали ова се случува поради тоа што е толку релаксирачки или затоа што на крајот на часот твоето тело може да прави нешта што не ги можеше на почетокот, па чувствуваш дека нешто си постигнала. Делува како терапија....,, Ова може да ви потврди дека телото што го гледате на сликите или снимките од Бијонсе не е „дар од природата“, а во него младата пејачка вложува многу време и напор...... Изменето од bijonse1 - 21.Мај.2010 во 13:41 |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Анастеа - 23.Мај.2010 во 12:44 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
long live heavy metalica
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku bionse ima najdobri kukovi na svet
samo za drvenje EEEEEEEEEEEJ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ka-ching
Нов член Регистриран: 13.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде.... кој ја слиша Бејонсе и Кој што мисли за неа :)
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |