|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 45678 103> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поздрав до замислена со песната...
........ОЈ гулуби гулуби бели |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ево ме и менееее.... Уууу ама сум се изморил... Бев со мама Ристенка на школооо... Да виде шо бркем тамо...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опули ме убо.... опули мееее... зш мор? шо ни фали? |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Име некој??? колешкиии???
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глааата ме боле
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле касниме,се извињавам....
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не се брзај па ти уште нема гости
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бех да ми ги потстрижат мустаците
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле златна не те приметих
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опули ме убо!Фокусирај ме
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неможам да те соберам
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обиди се .... оди на лекар нека ти провери со имаш со то очите... од историско значење прашина фатиле...
Еве ме и мене... Бев по шампон против перут.... |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мојте очи има напишано песма оште пред јас да се родам ако сакаш да знајш
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |