|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega???
treba da ti kazeme bravo??
koga svati deka ti fali?? koga ja izgubi??
A KADE BESE TI ZA NEA KOGA I TREBASE???
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
TheB0ss
Нов член Регистриран: 18.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne baram ni bravo ni nisto..samo sakam da kazam deka sfativ deka ja sakam..deka se smeniv..i deka veke nikogas nema da bidam takov i da pogresam..
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм...некој се освестил...само после толку страдање жената нема да биде иста како порано....
|
|
TheB0ss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj deka e ista..jas najdobro ja znam..
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba da kazes...treba da DOKAZES i POKAZES
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
TheB0ss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na nejze i DOKAZAV I POKAZAV..samo tuka sakam da si ja otvoram dusata..nov sum na forumov i moze na gresno mesto napisav se izvinuvam...
Изменето од TheB0ss - 18.Мај.2010 во 14:17 |
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se izvinuvaj...
ke se ocelicis, ke se naviknes na vakvi ko mene
|
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пиши си ти...има кој да бриши после нас...
инаку убаво е напишано(барем мене ми се допаѓа)...можеби некој друг ќе се стави на твое место читајки го ова...и ќе размисли два пати пред да ја направи истата грешка како тебе.... инаку би требало да пишуваш кирилица (доколку не си спречен од некои причини ) |
|
TheB0ss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
laptopot me zafrkava nejke da smeni font..inace fala sto mislis deka e ubavo napisano..bidejki go napisav od dusa..se otvoriv kazav se kako bilo..kazav deka se smeniv deka sfativ deka ja sakam..i deka i dokazav i pokazav veke za ovaa pola godina..
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно тажна приказна,со среќен крај
мажите без исклучок,секогаш се освестуваат што имале покрај себе и колку вредело,откако ќе го изгубат за жал тоа е толку честа појава но сепак ти си имал среќа и девојката ти се вратила,затоа сега треба да си ја чуваш,цениш,пазиш и мазиш најдобро што можеш и да внимаваш на сопствените постапки во иднина ви посакувам се најдобро и еден голем + што се одлучи да ја споделиш твојата приказна овде на форум,што е реткост од машка страна,да зборуваат за своите чувства и љубовни искуства |
|
TheB0ss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Falaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сврши???
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e nastap na ludilo...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
параноја и еуфорија... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |