|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <12345 103> |
Автор | |||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Видете се АНТИЧКИ ЧЕПОТИ
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бајадери
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
затоа можи и не ги ни гледам освен на рекламата дека нешто видов инаку на кој му се интересни нека ги гледа слободно јас само сакав да прашам дали се ТИЕ а дали и ова е некоја копија или не не знам п.с. и да не ја упропастуваме темата и да плукаме по глумците |
|||
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Видете ја АЛТАН....
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И нормално ЈАС...
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
риба,риба Трајчо...
|
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Женски Оркестар се враќа
По обновата на проектот Македонски Народни Приказни од страна на А1, добиваме уште една обнова на телевизиски проект но овој пат од страна на Сител, видете за што се работи.
После толку многу години Женскиот Оркестар решава да се врати повторно на сцената. Се враќаат со ново име овој пат како Балкан Бенд и ке се прикажуваат на Сител телевизија. Ликовите се исти и изгледаат исто како во минатото, ова ке биде одлично за сите оние кој порано уживаа во ова хумористично шоу затоа што кога ке ја погледнете ГОЦА неизбежно е за момент да се потсетите на преубавите времиња кои останаа зад нас, и на прекрасните телевизиски проекти кој тогаш беа под палката на МТВ.
Балкан Бенд, нов проект од продукцијата на Сител телевизија кој ќе ве расположи и насмее до солзи. Секоја сабота во 20 часот и 20 минути само на Сител, хумор, забава и пред се музика. типична балканска крчма. А балканска крчма не е англиски паб ниту француско бистро, туку е универзитет, парламент и втор дом.
актерки Гоца - Гоце Тодоровски, Благојка - Благоја Чоревски, Дада - Владимир Ангеловски, Ванеса - Ванчо Петрушевски, Џоконда - Ѓокица Лукаревски, Маца - Димче Мешковски и Унџелина - Емин Унџел, ќе бидат виновни за вашето добро расположение и насмеани лица. Секоја од нив има своја приказна, свој говор и свои обожаватели. Сите сме добри музичарки, убаво изгледаме, малку сме жени во години, но многу сме музикални - вели Гоца, Гоце Тодоровски.
потоа ќе зборувате и прераскажувате меѓу соседите и пријателите. Ама прво вие и вашите најблиски разубавете си ја саботната вечер со Балкан Бенд само на Сител телевизија во 20 часот и 20 минути.
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да ти кажам право првава постава ми е поинтересна за разлика од новава
Изменето од sanja-a - 18.Мај.2010 во 03:02 |
|||
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па тогаш бевме млади. убај, слаби... Сеа сме тор подостарени...
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ам времето си врви
|
|||
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пацо ај ќе удрам едно Г дур ти испеј нешо и да одам да спијам оти утре Сузи ќе ме столчи ако не станам за на фах...
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
трајчо вилиците ми се тресат од шо ми е ладно...отвири ти нешо сам де
|
|||
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ам шо да праам...мама ристенка не е укучила подно гријање...знајш оти е склеротична
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <12345 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |