IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Емоции или амбиции ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Емоции или амбиции ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 13:19
.........ne deka ne sum ambiciozna..............sum.......... no do nekoja granica..............no sekogas vo zivotot sum im davala prednost na emociite...............sto neznaci deka sum vo pravo...................i stalno sum gresela.........no toa e takva emotivna licnost sum i zato ke si stradam stalno............a mozebi i ne.............намигнување
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 13:26

ova moze da stoi vo biznis i tamu istoto da se prasha "Емоции или Амбиции ?" i normalno ako si ambiciozen ke postignesh "neshto" ako ne premnogu ke se zamarash so 4uvstvata na drugite i........

NO,,, koga LjUBOV e vo prashanje se razbira EMOCII!!!!!!!

kako bi imalo ljubov ako nema emocii???

Изменето од ZeZnAtA - 09.Мај.2008 во 13:28
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 14:33
Во секоја амбиција ми се провлекуваат и емоциите,тоа не е секогаш добро, но што да правам, така сум скроена...

Изменето од Monuska - 09.Мај.2008 во 14:34
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 10:05

sekogas na prvo mesto mi se emociite,

megutoa vo posledno vreme mi e krivo poradi toaтага
apce
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 10:26
jas voopsto ne sum ambiciozna....taka da emociite sekogas mi se na prvo mesto....
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Asterix Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 13:10
jas sum ambiciozen nikogas emotiven
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 22:15
Prasanjeto poveke go razbiram kako izbor pomegju ljubov ili kariera, vo slucajot bi izbrala ljubov. Sto ne znaci deka ambiciite i emociite ne bi mozele da odat zaedno. Profesionalniot i licniot zivot po pravilo treba da bidat odvoeni, a sepak prednost da se dade na privatniot. Zosto na krajot od karierata koga ke se vratis vo prazniot stan ili koga ke ti zdodee od prolaznite vrski ke svatis deka si propustil mnogu vo zivotot.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:02
Nema emocii
koga se raboti za
ambicii...!!!

Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:25
vazni mi se emociite...no i ambiciite iako ne mi se nekoi mn visoki i neostvarlivi...........mene koga vo emotivniot zivot ne mi se vo red,na nisto drugo ne mozam ni da mislam ni da pravam............a ima tolku mnogu raboti koi bi sakala da gi ostvaram..........iako mozebi grubo kazano no moite emocii mi se nekako precka za da se ostvaram sebesi.............znaci iako ne mi e milo emociite mi se povazni

Изменето од realna - 14.Мај.2008 во 00:26
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 02:34
амбициите можам и да ги одложам...
емоциите скоро никогаш... ниту да ги потиснам, ниту да ги одложам...
вака-така си избиваат на прво место не%20знам
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 02:39
емоции или амбиции...
на моиве години нема да речам емоции...некој спомна погоре дека помеѓу љубов и кариера би избрала љубов т.е емоции...но јас би рекла амбиции...бидејки емоциите можам да ги потиснам..можам и амбициите..но сум премногу амбициозна и сепак си ја гледам кариерата (сега за сега)...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 12:12
човек без емоции е како мртва природа ..... само вегетира .....
а амбициите се нешто кое го тераат човекот да оди напред .......
но , не секаде ...... кај нас за жал бадијала амбиции бадијала идеи .....
ЈБГ ....... не
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:13
двете де...
т.е.
емоциите доаѓаат Со амбициите среќа
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 15:58
Двете ,двете Џо....така е најдобро.
Ама понекогаш вреди да ги малку  занемариш амбициите ,заради оние возвишени емоции.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.