|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница 123 103> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Мај.2010 во 01:59 |
Трајчо, Паца, Ристенка & company...
утре сабајле да се јават на рецепција со пресно кафе!... еве им катче за тезга... доста акаат по маалски кафани и темни сокаци, да’н ги начука некој... тркнале до Лисабон на тезга и сега нема кој да сече лентата... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахах јас си сум прв на листавааа....
Леле колешкииииии и тезга си добивмеее.... Сеа ке си пееме и причаме без проблееем.... Фала Анастеа... Сеа ќе ти испеам една песма ко за добродојдов... Ете јас сум тој Трајче и жими мајче баш сум пајче имам жена инвалитка и со животот бијам битка... ми иде да сечам вени од овие пусти жени немам мир и добив чир ми остана само овој клавир... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А швалерка ми шо пее
Тодоровска Сузе тоа сум јас и имам дијамантски глас уметничка сум чиста пеам примависта во логоварди сум родена во Битола проодена оној Трајчо ме спобудале за него би дала Се...... |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ти си бил за MTV музички награди |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барање до сите драги членови на ИДИВИДИ
Ние сеуште сме во формирање и бараме нови членови да се дополни составот.... Сите кои сакаат можат да се пријават... Се бараат Мендолина, Илинденка и Сузи... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маче можиш да се пријавиш и ти.. Фала за пофалбитеее.. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кои услови треба да ги исполнувам |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм...и мене ме интересира за условиве... се чувствувам како да сум на аудиција...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трајче, кај си бе?
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da ne preteravte malku so toj zenski orkestar...ne bas site na forumot se ludi po niv...Za Igor sekoja cest, ova drugovo....Vo Kumanovo na ulica prvi pet dusi da gi zemam ce napravat pojak humor od ova...ma ajd...Vlekla Mara sudzuci...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ги знаеш цитатите од Ж.О. на изуст...
да бидеш ведра и расположена за зезање... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Uncheked
2. Checked |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еее таму ѕиркам.... Аветло зелениот сум јас.. |
|
Внеси реплика | страница 123 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |