|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 346> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк ти благодарам за вечерва
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК за тебе срцево би го дал.... Повели и друг пат...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I was dreaming...but now... now I'm awake...
Изменето од sanja-a - 16.Мај.2010 во 12:22 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TLJB...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам дека почнуваш да правиш да мразам романтика
сакам да ти кажам и дека почнуваш да ме нервираш, кога го сркаш стопениот сладолед и кога ме држиш за рака така чудно, колебливо |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК тука ли си???
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк...первезњаку еден
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК де ма Пацеее... Не лути сее...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк...ради тебе останав стара чупа
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК не ма ради мене, мама Ристенка е крива за се...
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдкт... од денес никој не е крив
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК шо си отворила една муцка кути чорапа....
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдтк...нели...ам шо да праам
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК па среди се малце... Види се личиш кути Мерлин Морно, кути поплава да те избацила.... Види се, кути Пинокио си...
|
|
Внеси реплика | страница <1 253254255256257 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |