|
Најнепосакувани Музичари... |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве молам за респект кон Тоше, без да го коментираме на темава...
Нешто што не можам да сварам од музика (и како звук и како појави, наџиџани блештат како новогодишни елки) се турбофолкери од типот на Цеци, Карлеуши, Секи-Меки итн... не ги ни знам кои се... нит ги гледам нит ги слушам... Па Лејди Гаги и слични на неа... Азиси и Боки тринаески (се рачунаат ли овие во музичари)... Џексон не го сакав... раперишта со стокилски златни ланци околу врат и хареми околу нив... Токио-хотеловци и слични емовци... За денес толку... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yeah right... како што кажав, овца. Блее, а не пее. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште една дизни андрерграунд јунакиња што организмов не ми ја поднесува. Квази рокерка. Сестра ми ја слуша. Кога ми кажа дека свирала и пеела рок, бев спремна преку весник од неа да се откажам. Одма и ги пуштив Никелбек и згужвав постерите од типкава. Малку плачеше, ама се за нејзино добро. |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
На ред се и Џонас Брадрс. Сестра ми и нив ги слуша.
Ама, Џо, пази сад, ова е веќе сварно андерграунд! Типциве изјавиле дека ќе почнат да свират метал! Јеј! Keep It metal! или боље речено Keep It Disney! Цивливи песнички... лоша, лоша појава... антиталенти (без навреда кон Мај Веј ) ... Абе шта да ти причам. П.С: На овој у средина, Џо мислам се викаше, видете ама му стојат наочарите. Изменето од Анастеа - 15.Мај.2010 во 23:56 |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А од македонскиве, да не ги заборавам моите “миленици“!
Роџер Брадрс. Уф. Како су они лепши од ночи. Ма јаоооо.... не сваќам како не им е срам да се резилат!? Инаку текстов: Со поглед убива брат, види види ја рибава, а! Ја гледам, ја гледам, типкава е лудница! А тек она малоно кога “пее“ нешто: За какви риби зборувате... рибите живеат во водите... А, да не се заборави епската песна “Пинк“. Гревчиња. Ај нека им напише стаклар уште една песничка, татичко нека даде пари за спот и нека пробат да палат п**** низ градов со изгубен осет за музика. Тиги - бииииип... Изменето од Анастеа - 15.Мај.2010 во 23:55 |
||
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се здиве бе еееј!!!...
Тиги...полека де , војна ќе им објавиш.... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме насмеа.
Абе ќе се здивам, како нема, и го утупуваат ем мозокот сестра ми, ем на неколку другарки, ем се одвратни бре... Ама па за тоа е и темата, кои музичари ги мрззиме, а овие ми се во топ 10. Ај да не го тупам понатаму. |
||
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve uste eden Bravo Joe za ovaa "mislata" |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама добро, што толку сте против, не е девојчето криво што е такво!
|
||
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај бе па и ти... Можеби и он/а е металец.. |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas toa na eden drugar bas vcera mu go rekov Zboruvase za ovaa devojkata na Usher. |
||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или можда е соул дива... |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јбт. видете што убаво е нашминкан. Тенот му е перфектен. Ама ипак... |
||
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |