|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 167168169170171 708> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк... раперите се “урбани копилиња“ родени се со сребрена лажичка во уста, прават песни во просечни студија со парите на татковците, а технаџиите се со изгубен осет за музика, ако техното е музика уствари... Иста сорта како и турбаците. Не мислам никој да вреѓам, ама така е. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-значи се ти пречи тоа што не то одговара на твојот вкус Тиги.ОК.Обавезно кога сакам да слушнам некоја песна ке прочитам некое твоје мислење и ќе размислам дали ми одговара или не Изменето од емил - 16.Мај.2010 во 11:14 |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми пречи турбофолк. А за раперите, трансерите и остало... нека слушат. Гајле ми е. |
||
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам..... ........
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema potreba od griza......................
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам
Времево е лудница
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
премногу ме боли главата...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-ај ќе и се јавим
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sdk nevozmozna misija..
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК.....mission impossible 2 ....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK Ni ja nema palestinkata
Изменето од anakin - 16.Мај.2010 во 13:08 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-некако ми е по сигурно со тебе Даци
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...depresiven den...
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк... исто. |
||
||
Внеси реплика | страница <1 167168169170171 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |