|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 958959960961962 1006> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се плукајте на сцена бе,скотови едни..женски
Леле газдата не' гледа Изменето од Calipso - 16.Мај.2010 во 01:39 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како мор?
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чичколина бе
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кути мапет шоу зелена си
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лллелеел еве го иде газдата
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леллее
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И Пацо возот чув чув чув,ние був був був..Убаина шчо да ти кажвам..
Ејгиди Мацо колко сам сакала и мене така некој да ме растрте.. Епа шо.. Епа шо,нема воз до Богданци,има само до Гевгелија и после автобус оде,не бива.. |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ем не бивет ...
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да се фалам ама многу сум ги прошла....
Имало секакви... Плави со црни очи, црни со плави очи,,,, а имало и без очи.... Аааа шефице това се од четата на цар Самоило... Е колешке овие беа малце помлади... |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помлади да,всеки стоти с'с едно око и копја уф раката.. Да тачно,со копјата беа.. |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...и онда јас се договарам со чоекот да закажеме некој датум за заеднички ужитак да имаме некој добитак од тој ужитак
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo popladne vi posakuvam....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ste mi ???
staro novo ???
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Внеси реплика | страница <1 958959960961962 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |