IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Архитектонски факултет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Архитектонски факултет

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Sani1803 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Февруари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Архитектонски факултет
    Испратена: 14.Февруари.2010 во 23:10
Hi !!!
Go otvoriv ovoj forum bidejki ne se somnevam deka tuka postojat isklusni arhitekti koi mozat poveke da ne zapoznaat so falkutetot.
Koj ima prasanja slobodno neka gi postavi, a nekoj koi go ima odgovorot neka go spodeli so nas...
Jas bi sakala da ja zapocnam ovaa tema so edno prasanje sto licno mene me interesita: Jas sum sega vtora i sakam da prasam dali ima nekoe znacenje sto ke se opredelis(koi smer) vo treta. Jas bi sakala da se zapisam otkako ke zavrsam gimnazija, Arhitektura, no site mi velat deka bil mnogu tezok i zatoa se mislam. Navistina li e tolku tezok ili ...???
Кон врв
Master1904 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Февруари.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Master1904 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 17:07
Dobra tema, neznam zosto nikoj ne pisuva... Inaku jas sum treta godina i jas sum zainteresiran za falkutetot. Ako nekoj ima poveke informacii neka napise.. poz
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2010 во 17:53
Fala za komentarot... hahaha :)
Inaku nemozam da ti pomognam jas, se nadevam deka vo blisko vreme ke se najde nekoj sto podobro ke ne informira. :)
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2010 во 19:42
Lugje ajde be pisuvajte na temata, a ne nekoi da mi pisuvaat vo poraki. Imam 23 poraki, ne mi prakajte poraki napisete na forumot. fala odnapred :)
Кон врв
Dr. Cullen Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2009
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dr. Cullen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2010 во 19:46
Зожто се буниш? Тебе те интересира, тебе ти праќаат. Шо е нејасно во тоа?
И да, не сум на архитектура, нити планирам да сум, ама ако ти иде добро цртањето и си добра со математика и ориентација во простор, бујрум. За жал, мене цртањето не ми иде, па нема ни да се обидам на архитектура.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2010 во 20:28
Toa e se ok ako mi prakaat poraki, no nekoj me prasuvaat vo porakite za falkutetot i jas ne mozam da i odgovoram. Zatoa rekov da pisuvaat na temata mozebi nekoj ke se najde sto ke moze da odgovori. poz
Кон врв
Master1904 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Февруари.2010
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Master1904 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2010 во 19:10
Eve ja stranata od univerzitetot SV.KIRIL I METODIJ skopje:
http://www.arh.ukim.edu.mk/

ima interesni raboti

Изменето од Master1904 - 11.Март.2010 во 19:11
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2010 во 15:21
Fala mnogu, mi pomogna.. :)
Кон врв
sharew Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Април.2010
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sharew Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2010 во 09:01
Inaku nemozam da ti pomognam jas, se nadevam deka vo blisko vreme ke se najde nekoj sto podobro ke ne informira......

Изменето од sharew - 24.Април.2010 во 09:03
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 12:43
Ima li nekoj falkutet za vnatresen dizajn??
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:09
Прашање:

Кога се предвидени подготвителните часови за заинтересираните студенти за Фак. за архитектура и која е процедурата за пријавување?
На сајтот ништо ново и корисно во тој поглед. Замрзнал во времето.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sani1803 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2010 во 20:39
Nemozam da ti pomognam, neznam... Nikoj ne pisuva, zarem nikoj nesaka da se zapise na arhitektura???
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2010 во 20:38
Готово е веќе. Кој сакаше да се информира мораше да оди директно на лице место. Веб страната има релативно нтересен стилизиран клип на кој од скудни и прости контури се раѓа фотографијата на зградата на факултетот и тоа е се`. Нема ниту информации какви што треба, ниту правопис, ниту јазик што би се очекувал од толку извикана институција.   
http://www.arh.ukim.edu.mk/

... Исто така, единствениот актуелен линк не се однесува на проверка на компетициите (натпреварувања) туку на компетенциите (способностите) на заинтересираните кандидати кои се пријавиле во вториот уписен рок.

Време е да се разбудат ако сакаат да држат чекор со времето. Не се живее од стара слава
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.