IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што ве пали?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ве пали?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 24>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:01
Pomislata na seks na javno mesto... ufff.... среќа
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:04
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Pomislata na seks na javno mesto... ufff.... среќа

Ke se iznamacis da najdes nekoja so ist stav ... плазењеголема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:05
epa sea.... ke ostane samo zamisla... niso povekje... тага
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:07
Остар заводнички поглед...
И иронична смисла за хумор...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 23:27
Originally posted by Џо Џо напиша:

Остар заводнички поглед...
И иронична смисла за хумор...

Malo , pa nema valjda da ja teras vicevi da ti kazuva ..... газење%20од%20смеење

Ela gush be големо%20гушкање
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 23:30
Me vozbuduvaat drski zeni - tie sto ke ti kazat sto sakaat da im pravis!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 23:34
Originally posted by Tor Tor напиша:

Me vozbuduvaat drski zeni - tie sto ke ti kazat sto sakaat da im pravis!

Ako moraat da ti kazat sto sakaat da im napravis togas ne umees da go primas signalot koj go dava ....
SEKOJA ZENA UMEE DA POKAZE STO SAKA , DOVOLNO E DA GO VIDIS TOA ... намигнување
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 23:52
Samo stom poglednam zena vo oci znam sto saka, a tek gestikulacii i nacin na oblekuvanje...ali me pali koga ke mi kaze nesto sto saka, a znam - edno zbori a na 10na drugi stvari mu se na um!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 23:57
Originally posted by Tor Tor напиша:

Samo stom poglednam zena vo oci znam sto saka, a tek gestikulacii i nacin na oblekuvanje...ali me pali koga ke mi kaze nesto sto saka, a znam - edno zbori a na 10na drugi stvari mu se na um!

Zenskiot um bil i ke ostane lavirint .... Sekoja zena e razlicna ...
Onaa kliseto so "Se se cita vo nejzinite oci" ... Raskazuvaj go na onie koi sakaat prikazni ....
Nacinot na oblekuvanje cestopati e nametnat i ne go odrazuva karakterot na zenata ... 
A onaa koja umee da gi kontrolira svoite gestakulacii ke te navede vo temna ulicka ....
Kade so mislenjeto deka TI gi drzis koncite vo svoi race sekogas? 
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:06
Scarlet, zenive se poveke se osloboduvaat od predrasudi - maskite obozavaat nenapadni, ali provokativni zeni! Mi se sviga toa sto zboram kaj zenive, pogled, nacin na oblekuvanje, gestikulacija i? Kakva temna ulicka - pa vodenje ljubov e najdobro nesto sto moze da im se sluci na 2ca normalni i zreli luge...Ne mislime ovde za manijaci ili sexualno poremeteni - zborime za zdrava sexualnost! Nisto novo nema vo sexualnosta...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:09
Koga napisav "temna ulicka" mislev na naveduvanje vo pogresna nasoka ...
Na zenive ovde ke im treba uste vreme za osloboduvanje od mnogubrojnite stegi koi im se nametnati, iako stanuvaat se poglasni vo svojata seksualnost ...
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:10
ме пали неговиот поглед...кога ме гледа како да сака да каже нешто..а јас веќе го имам *прочитано* и тераме работа
ме палат бакнежи на врат..прегратки..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:58
Guskanje po ushna sholka - podednakvo vozbudlivo i kaj maskite i kaj zenskite!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 17:04
Me pali misterioznost, me pali nepoznata partnerka koja ne saka nisto povekje otkolku dobar seks... me pali pogledot onaka ostar zavodnicki, seksipilnite dvizenja na ubavo oblikuvano zensko telo i nejzinite oblini... me pali seksi dolna obleka (ne cipka)...... ufff mnogu raboti me palat... me palat sexy muabeti, onaka vo zaviena forma, koga znaes sto kazuva partnerkata a ne e direktno... намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.